DEMO
FI/ SE
 
 
 

Tammikuun ikkunamyyntinäyttelyssä Kalaparkki

-Kalaparkki, erilaista kalanjalostusta!

 

Jalostamme käyttämämme kalannahat valmiiksi käyttönahaksi itse

Osan tuotteista teemme alusta loppuun itse, osan tuotteistamme valmistavat kotimaiset ammattitaitoiset alihankkijat.

Tutustu käsityöläiseen ja yrittäjään! Voit kysellä kalannahkatuotteiden valmistuksesta.


Valikoimassamme on hyvä valikoima laadukkaita nahkalompakoita. Useimmista lompakkomalleista on valittavana versiot sekä kolikkotaskulla tai ilman kolikkotaskua, jolloin korttipaikkoja on enemmän. Erityisesti naisille on tarjolla olkahihnalla varustettu monitoimilaukku kalannahkaisella somisteella ja kehyslompakko. Kolikkokukkaroita on saatavana mateen- ja lohennahalla koristeltuna.

Merkkipäivälahjoina suosittuja ovat mm. kalannahkatuppiset puukot ja taskumatit joihin molempiin on mahdollista saada tilauksen yhteydessä haluttu kaiverrus. Voit tilata myös lahjakortin haluamallesi summalle,  nahasta tuotteeksi –lahjakortin, jolloin lahjakortin haltija voi teettää itse pyytämästään kalasta halutun tuotteen tai lahjakortin parkituskurssille.

Pienistä lahja- ja käyttötuotteista suosittuja ovat korttikotelot, kalannahkaiset avainperät, pillerirasiat, laukkukoukut ja hiomakivet, joita löytyy kynsiviilasta ja koukunteroituskivestä lähtien vaikka viikatteen teroitukseen!

Järjestämme myös kursseja kalannahan parkituksesta. Voit hyödyntää tätä taitoa esim. jos teet puukkoja, käytät nahkaa kirjansidonnassa tai käytät nahkaa muissa kädentaidoissa. Opit tekemään kalannahkaa jo yhden päivän kestävällä kurssilla!

Meiltä löytyy myös valmista nahkaa puukontekijöille, kirjansitojille ja muille nahka-alan harrastajille tai ammattilaisille. Erityistarpeita varten valmistamme nahkaa tilauksesta halutuilla ominaisuuksilla. Vuoden 2020 alusta saakka valikoimassamme on ollut myös värjättyjä nahkoja, suuremmissa tilauksissa voimme tehdä värimallin mukaan haluamaasi sävyä.