DEMO
FI/ SE
 
 
 

Helsinki

Taitokeskus Helsingissä järjestetään leirejä keväällä ja kesällä aikuisille. Koululaisten talvilomaviikolla järjestämme leiriviikon yhdessä aikuiselle ja yli 8-vuotiaalle lapselle.

Unelmien tila -leiri aikuiselle ja yli 8-vuotiaalle lapselle

UUTTA toiminnassamme! 

Järjestämme koululaisten talvilomaviikolla aikuiselle ja yli 8-vuotiaalle lapsille leiriviikon Helsingissä. Kurssin sisältö on suunniteltu niin, että se on mielenkiintoinen niin kouluikäiselle lapselle kuin aikuisellekin. 

Suunnittelemme kurssilla luovia menetelmiä käyttäen unelmien huoneen/tilan, joko todellisen olemassa olevan tilan tai kuvitteellisen tilan. Kurssin alussa maalaamme intuitiivisesti akryylimaaleilla useita eri töitä ja herättelemme näin luovuuttamme. Kirjoitamme myös hieman ajatuksia unelmien tilasta. Käymme läpi värejä ja niiden merkityksiä sekä värien merkityksestä eri tiloissa ja huoneissa. Pohdimme myös, mitä eri tunteita värit herättävät ja miten sitä voisi hyödyntää tilasuunnittelussa.

Opettaja Elina Jaakkola esittelee myös värikkäitä sisustuskokonaisuuksia, joita hän on rakentanut sisustuslehtiin yli kymmenen vuoden ajan.