DEMO
FI/ SE
 
 
 

Denim-matot hyväntekeväisyyteen

Taito Etelä-Suomi ry ja Masi Company Oy jatkavat yhteistyötä tekstiilihävikin pienentämiseksi ja materiaalien uusiokäytössä.

Suomalainen tekstiilialan yritys Masi Company Oy ja Taito Etelä-Suomi ry valmistavat keväällä-kesällä 2022 ylijäämäfarkkumateriaalista denim-mattoja hyväntekeväisyyteen.

Matot kudotaan Hyvinkään taitokeskuksessa ja kaikki halukkaat pääsevät kutomaan osansa tähän hyvään tarkoitukseen -toivotamme kaikki innokkaat kutojat mukaan kutomaan taitokeskukseen.

Tällä hetkellä maton kutominen on työn alla taitokeskus Hyvinkään kutomossa. Valmiit matot myydään kesän ja syksyn aikana ja matoista saatu tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä HOPE ry:lle.

Masi Company Oy on kotimainen tekstiilialan yritys, joka on perustettu vuonna 1972. Masi Companyn tuotemerkkejä ovat Very Nice, Sail & Ski, Lee Cooper ja Fredriksson. Vastuullisena yrityksenä Masi Company kehittää toimintaansa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja keskittyykin tekstiilihävikkinsä pienentämiseen.

Me Taito Etelä-Suomessa toimimme vastuullisesti ja kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Haluamme olla osaltamme mukana tekstiilijätteen uusiokäytössä; ideoinnissa, suunnittelussa ja itse toteutuksessa -tarjoamme laitteet, tilat ja vahvan kudonnan ja käsityön osaamisemme tähän yhteistyöhön.

Lisätietoa yhteistyöstä:

Milla Satola

toiminnanjohtaja

Taito Etelä-Suomi ry

p. 044 4938 185

milla.satola@taitoetelasuomi.fi

https://www.taitoetelasuomi.fi/