DEMO
FI/ SE
 
 
 

Unelmien tila -leiri aikuiselle ja yli 8-vuotiaalle lapselle

UUTTA toiminnassamme! 

Järjestämme koululaisten talvilomaviikolla aikuiselle ja yli 8-vuotiaalle lapsille leiriviikon Helsingissä. Kurssin sisältö on suunniteltu niin, että se on mielenkiintoinen niin kouluikäiselle lapselle kuin aikuisellekin. 

Suunnittelemme kurssilla luovia menetelmiä käyttäen unelmien huoneen/tilan, joko todellisen olemassa olevan tilan tai kuvitteellisen tilan. Kurssin alussa maalaamme intuitiivisesti akryylimaaleilla useita eri töitä ja herättelemme näin luovuuttamme. Kirjoitamme myös hieman ajatuksia unelmien tilasta. Käymme läpi värejä ja niiden merkityksiä sekä värien merkityksestä eri tiloissa ja huoneissa. Pohdimme myös, mitä eri tunteita värit herättävät ja miten sitä voisi hyödyntää tilasuunnittelussa.

Opettaja Elina Jaakkola esittelee myös värikkäitä sisustuskokonaisuuksia, joita hän on rakentanut sisustuslehtiin yli kymmenen vuoden ajan.

Teemme kurssilla moodboardin tilasta sekä maalaten ja piirtäen luomme kuvan tilasta. Loppukurssista maalaamme ja kuvioimme eri tekniikoin kangasta. Jokainen osallistuja voi oman taitonsa ja kiinnostuksensa pohjalta valmistaa tuotteen suunniteltuun tilaan sopivaksi (pieni seinätekstiili, tyynyliina tms.)

Lopuksi käymme työt läpi ja jaamme ajatuksia väreistä ja tiloista sekä itse luovasta työskentelystä.

Kurssin tavoite on antaa osallistujalle eväitä suunnitella tila/huone luovia menetelmiä käyttäen sekä herätellä jokaisen luovaa mieltä ja taitoja. Tavoitteena on myös saada jokainen pohtimaan, miten eri väreillä voi vaikuttaa tunteisiin ja sitä kautta myös tilasta muodostuvaan tunnelmaan.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista maalaamisesta, piirtämisestä, kirjoittamisesta tai kankaanpainannasta.

Voimme liittää leiriviikkoon myös mahdollisesti kävelyä, ulkoilua tai inspiraatiokierrosta Helsingin keskustassa. Tämä suunnitellaan yhdessä kurssilaisten kanssa.

Kurssin opettajan toimii (TaM) Elina Jaakkola @elinacolors

Ajankohta: 22.-26.2. klo 11-16.00

Hinta: 120€ yhteensä aikuinen ja lapsi


Ilmoittautuminen