DEMO
FI/ SE
 
 
 

Unelmien tila-Luovaa maalausta ja kankaankuviointia!

Mikä on sinun unelmien tila ja mistä koostuu sinun unelmien tila. Tämän taitoklubin opettajana toimii sisustussuunnittelija (TaM) Elina Jaakkola @elinacolors. 

Suunnittelemme tällä kurssilla luovia menetelmiä käyttäen unelmien huoneen/tilan, joko todellisen olemassa olevan tilan tai kuvitteellisen tilan. Kurssin alussa maalaamme intuiviisesti akryylimaaleilla useita eri töitä ja herättelemme näin luovuuttamme. Kirjoitamme myös hieman ajatuksia unelmien tilasta. Käymme läpi värejä ja niiden merityksiä sekä värien merkityksistä eri tiloissa ja huoneissa. Pohdimme myös, mitä eri tunteita värit herättävät ja miten sitä voisi hyödyntää tilasuunnittelussa.

Opettaja (TaM) Elina Jaakkola esittelee myös värikkäitä sisustuskokonaisuuksia, joita hän on rakentanut sisustuslehtiin yli kymmenen vuoden ajan.

Kurssilla teemme moodboardin tilasta sekä maalaten ja piirtäen luomme kuvan tilan tilasta. Loppukurssista maalaamme ja kuvioimme eri tekniikoin kangasta. Jokainen osallistuja voi oman taitonsa ja kiinnostuksensa pohjalta valmistaa sisustustuotteen suunniteltuun tilaan sopivaksi (mm. pieni seinätekstiili, tyynyliina). Lopuksi käymme työt läpi ja jaamme ajatuksia väreistä ja tiloista sekä itse luovasta työskentelystä.

Kurssin tavoite on antaa osallistujalle eväitä suunnitella tila/huone luovia menetelmiä käyttäen sekä herätellä jokaisen luovaa mieltä ja taitoja. Tavoitteena on myös saada jokainen pohtimaan, miten väreillä voi vaikuttaa tunteisiin ja sitä kautta myös tilasta muodostuvaan tunnelmaan.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista piirtämisestä tai maalaamisesta -maalaamme kurssilla luovasti ja intuitiivisesti -jokainen onnistuu ja osaa.

Paikka: Kurssi järjestetään Villa Artussa osoitteessa Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää.

Ajankohta: La-Su 6.-7.2. klo 11-17.00 & La-Su 20.-21.2. klo 11-17.00

Hinta: 90€ + materiaalit


Ilmoittautuminen