DEMO
FI/ SE
 
 
 

Boro-paikkausta ja sashiko-kirjontaa farkulle

Oletko kiinnostunut vaatteiden tuunaamisesta, kirjomisesta, parsimisesta ja paikkaamisesta!

Tutustu Japanilaiseen Boro-paikkaukseen ja Sashiko-kirjontaan sekä näiden tekniikoiden historiaan. Tutustumme työvälineisiin ja materiaaleihin, kokeilemme erilaisia pistoja ja tekniikoita. Valmistamme kurssilla farkkupussukan, suunnittelun apuna hyödynnät mm. kokoamiamme ideasivustoja, joista inspiroidut varmasti. Pieni farkkupussukka kirjotaan Sashiko-pistoin ja opit lisäksi helpon tavan ommella vetoketjun pussukkaan.

Taitotaso: Aloittelija tai osaaja
Aika: Ryhmäkurssi: Tulossa syksyllä 2022
Kesto: 3 x 2 h
Yksilökurssin kesto: 6 vk siitä kun lähetämme linkin Vuolearning-alustalle
Hinta: Yksilökurssi 37 € / Ryhmäkurssi 67 €

Klikkaa kurssin nimeä, lue lisää ja osta verkkokurssi.

Tämän verkkokurssin toteutamme vuoden 2021 käsityötekniikan - parsimisen ja paikkaamisen innoittamana, perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen. Kannustamme sinua parsimaan, paikkaamaan ja kirjomaan valmiita vaatteita tai muokkaamaan niistä jotakin uutta!

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse erityisiä taitoja, vain neulan, lankaa ja vanhan farkkuvaatteen. Kurssilla opit myös kuinka voit paikata ja koristella jo olemassa olevaa vaatetta kauniilla Sashiko-pistoilla tai korjata näkyvästi Boro-paikkauksin.

Lähde sinäkin verkkokurssille oppimaan, kuinka tehdään Boro-paikkausta, Sashiko-kirjontaa, parsitaan ja paikataan, luodaan vanhasta uutta!

Aika: Ryhmäkurssi: seuraava ajankohta tulossa myöhemmin
Kesto: 3 x 2 h
Hinta: Yksilökurssi 37 € / Ryhmäkurssi 67 €
Taitotaso: Aloittelija tai osaaja

Yksilökurssi Tämä verkkokurssi on suunnattu yksittäiselle asiakkaalle, suoritat kurssin itsenäisesti verkkoalustallamme - osallistu kurssille missä ja milloin vain. Hankittuasi kurssin, pääset verkkoalustalle kokoamallemme kurssille 6 viikon ajaksi. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.
37 €

ILMOITTAUDU TÄSTÄ Boro-paikkausta ja sashiko-kirjontaa farkulle -kurssille 

Ryhmäkurssi Tämä verkkokurssi on suunnattu ryhmälle. Saat käyttöösi verkkoalustalle rakentamamme opetusmateriaalin kuten yksilökurssilla ja tämän lisäksi kohtaamme Teams-tapaamisissa koko ryhmän kanssa. Etätapaamisissa saat ryhmästä sosiaalisen kokemuksen ja yhteisen oppimistilanteen, näet muiden kurssilaisten töitä, saat kysyä ja kommentoida, vaihtaa ajatuksia ja oppia muilta kurssilaisilta, saat myös heiltä ideoita ja inspiraatiota omaan tekemiseesi. Etätapaamisissa voit esittää kysymyksiä, saat apua ja neuvoja opettajalta ongelmatilanteissa. Opettaja on tavoitettavissa myös chatin kautta ennakolta määriteltyinä päivinä.
67 €


Tiedustelut: riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi