DEMO
FI/ SE
 
 
 

Kudo huivi sylikangaspuilla

Joko olet kokeillut kutomista sylikangaspuilla?

Luo oma loimesi ja kudo kotona, metsässä, kalliolla, mökillä tai terassilla. Kutominen näillä pienillä kangaspuilla on ihanan vapaata ja luovaa, innostut varmasti. Tällä verkkokurssilla opit kutomaan sylikangaspuilla yksilöllisen kaulahuivin. Kurssilla opetamme loimen laiton, pirtapuiden käsittelyä ja itse kutomisen. Syksyn Pitsihuivi sylikangaspuilla -ryhmäverkkokurssilla opettelemme lisäksi pitsipoiminnan tekemistä sylikangaspuilla.

Taitotaso: Aloittelija, osaaja ja taitaja
Aika: Yksilökurssin kesto 6 vk / Ryhmäkurssi ke 10.8. ja 24.8. klo 17.30-18.30 sekä 7.9. klo 19-20
Hinta: Yksilökurssi 37 €+ mahdollinen työvälinevuokra 20 € / Ryhmäkurssi 67 €, materiaalit itse hankkien

Klikkaa kurssin nimeä, lue lisää ja osta verkkokurssi.

Kokeile sinäkin rohkeasti tätä luovaa kudontaa ja innostu sen monista eri mahdollisuuksista. Yhdessä päivässä kudot helposti jopa kaulaliinan verran kangasta. Voit osallistua taitoverkkokurssille joko omilla pirtakangaspuillasi tai lainata meiltä puut käyttöösi. Saat pirta- eli sylikangaspuut omaan käyttöösi koko kurssin ajaksi panttia vastaan. Nämä kangaspuut ovat kevyet ja ne on helppo kuljettaa esim. bussissa tai junassa. Saat myös valita käyttöösi eri mallisia pirtoja, työsi tarpeen mukaan. Taitavammalle tekijälle opettaja antaa omia ohjeita osaamisen tason ja oman mielenkiinnon mukaan. Pirtakangaspuilla voit kutoa mm. keittiöpyyhkeitä, tyynynpäällisiä tai muita sisustustekstiilejä.

Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, josta voit omaan tahtiisi tutustua tähän tekniikkaan ja katsoa opetusvideoita. Tämä laadukas verkko-opetusalustan materiaali on käytössäsi koko kurssin ajan. Opetus tapahtuu siis verkkoalustan kautta ja etätapaamisten (ryhmäkurssi) aikana sinulla on mahdollisuus kysyä ja saada ohjausta omaan tekemiseesi sekä inspiroitua ja oppia myös muilta ryhmän jäseniltä.

Yksilökurssi on suunnattu yksittäisille asiakkaille, jotka suorittavat kurssin itsenäisesti verkkoalustamme kautta. Voit aloittaa tämän verkkokurssin, kun sinulle sopii ja missä vain oletkin. Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikon ajaksi, jossa on selkeät opetusvideot ja ohjeet työn toteuttamiseen. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.

Aika: oppimisalusta ja pirtakangaspuut ovat kurssin osallistujan käytössä 6 vk.
Hinta: kurssimaksu 37 € + työvälinevuokra 20 € (pirtakangaspuut) + materiaalit itse hankkien. Työvälinevuokra maksetaan pirtakangaspuiden noutamisen yhteydessä. Jos et tarvitse sylikangaspuita lainaan, maksetaan ainoastaan kurssimaksu.
Taitotaso: aloittelija, osaaja tai taitaja

ILMOITTAUTUMINEN

Pirtakangaspuiden nouto panttia vastaan Taito Shop Helsingin myymälästä osoitteesta Eteläesplanadi 4. Pantti 50 € maksetaan käteisellä. Työvälinevuokran 20 € voi maksaa myös korttimaksulla. Pantti palautetaan ehjiä ja ajoissa palautettuja pirtakangaspuita vastaan.


Pirtakangaspuiden nouto panttia vastaan Taito Shop Helsingin myymälästä osoitteesta Eteläesplanadi 4. Pantti 50 € maksetaan käteisellä. Työvälinevuokran 20 € voi maksaa myös korttimaksulla. Pantti palautetaan ehjiä ja ajoissa palautettuja pirtakangaspuita vastaan.

Tiedustelut: riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi