DEMO
FI/ SE
 
 
 

Luo oma seinätekstiili kehyskudonnalla

Kehyskudonta on helppoa ja luovaa kutomista pienillä kudontakehyksillä.

Et tarvitse erikoisia laitteita tai välineitä, alkuun pääsemiseen riittää kudontakehys ja erilaisia lankoja.Verkkokurssillamme opit kutomaan kudontakehyksellä, saat ideoita ja ajatuksia, opit erilaisia kudontatekniikoita. Tällä verkkokurssilla voit aloittaa kudonnan harrastuksen tai edetä osaamisessasi vaativimpiin töihin, voit luoda ja suunnitella oman työsi ja päästää ideasi valloilleen.

Taitotaso: Aloittelija, osaaja ja taitaja
Hinta: 37 € + voit hankkia starttipaketin 21,70 €

Klikkaa kurssin nimeä, lue lisää ja osta verkkokurssi.

Kehyskudonnalla voit valmistaa erilaisia pienehköjä seinätekstiilejä, ryijyjä, tyynyjä tai tauluja. Mini-seinätekstiili on moderni tuote, jonka voit toteuttaa luovasti ja suunnitella juuri sellaiseksi kuin haluat. Mini-seinätekstiiliin voit yhdistää erilaisia materiaaleja, pujotuksia, poimintoja ja ryijyn nukitusta. Voit myös hyödyntää työhösi materiaaleja luonnosta tai käyttää erilaisia jämälankoja.

Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, jossa voit omaan tahtiisi tutustua tekniikkaan opetusvideoiden avulla. Laadukas verkko-opetusalustan materiaali on käytössäsi koko kurssin ajan.

Tämä verkkokurssi sopii hienosti myös lapsille ja nuorille. Tekniikkana se onkin erittäin suosittua nuorten keskuudessa. Voit tehdä kehyksen esimerkiksi luonnosta keräämilläsi puunoksilla, valmistaa kehyksen rimoista ja naulata päihin naulat tai ostaa valmiin kudontakehyksen meiltä.

Taitotaso: aloittelija, osaaja tai taitaja
Hinta: 37 € + voit hankkia starttipaketin 21,70 €
ILMOITTAUDU TÄSTÄ Luo oma seinätekstiili kehyskudonnalla -verkkokurssille

Yksilökurssi on suunnattu yksittäiselle asiakkaalle, suoritat kurssin itsenäisesti verkkoalustamme kautta. Voit aloittaa verkkokurssin, kun sinulle sopii ja missä vain oletkin. Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikon ajaksi, jossa selkeät opetusvideot ja ohjeet työn toteuttamiseen. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.
Yksilökurssin voit aloittaa kun sinulle sopii.

Myymme tähän verkkokurssiin valmiin starttipaketin, se sisältää noin 15 x 25 cm kokoisen kudontakehyksen, 2 puista lastasukkulaa, puisen ryijyneulan, 2 puista kampaa ja loimilangan. Nämä tuotteet on valmistettu vastuullisesti kotimaisesta koivuvanerista. Paketin hinta: 18 € + postikulut.
Ilmoita viestikenttään ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat tilata starttipaketin ja haluatko luonnonvalkoisen vai mustan loimilangan.

Tiedustelut: riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi