DEMO
FI/ SE
 
 
 

Makrameehyllykkö

Tule verkkokurssille valmistamaan makrameehyllykkö!

Tällä verkkokurssilla valmistetaan keväinen makrameehyllykkö kotiin, parvekkeelle tai vaikka mökille. Makramee-solmeilulla voit valmistaa erilaisia sisustustuotteita oman mielenkiintosi ja innostuksesi mukaan.Tällä kurssilla tutustutaan makrameen perusteisiin ja valmistetaan makrameesolminnalla hyllykkö. Kurssin avulla voit opetella kokonaan uuden tekniikan tai syventää jo aiemmin opittuja taitojasi.

Taitotaso: Aloittelija tai osaaja
Kesto: 6 viikkoa
Hinta: yksilökurssi 37 €

Klikkaa kurssin nimeä, lue lisää ja osta verkkokurssi.

Kurssilla tutustutaan makrameesolmeiluun soveltuviin materiaaleihin ja työvälineisiin. Opit yleisimmin käytettävät perussolmut ja saat vinkkejä erilaisten makrameetöiden valmistamiseen. Tällä verkkokurssilla valmistetaan kuvan kaksihyllyinen makrameehyllykkö.

Verkkokurssialustan materiaali ja laadukkaasti toteutetut opetusvideot ovat käytettävissäsi koko kurssin ajan. Olemme suunnitelleet opetusvideot huolella, askel askeleelta eteneviksi ja niiden avulla opit tekniikan varmasti. Voit palata videoihin aina tarvittaessa ja katsoa niitä uudelleen, niin paljon kuin haluat. Kaikki työvaiheet on kuvattu selkeästi ja videot toteutettu laadukkaasti, opit niiden avulla tämän tekniikan ja pystyt valmistamaan työn itsenäisesti.

Yksilökurssi on suunnattu yksittäiselle asiakkaalle, jotka suorittavat kurssin itsenäisesti verkkoalustamme kautta. Voit aloittaa tämän verkkokurssin, kun sinulle sopii ja missä vain oletkin. Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikon ajaksi, jossa selkeät opetusvideot ja ohjeet työn toteuttamiseen. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tiedustelut: riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi