DEMO
FI/ SE
 
 
 

Kudotut pyyhkeet sylikangaspuilla

Joko olet kokeillut kutomista sylikangaspuilla?

Tällä verkkokurssilla opit kutomaan sylikangaspuilla pyyhkeitä. Pyyhkeet sopivat esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen tai lahjaksi. Luo oma loimesi ja kudo kotona, metsässä, kalliolla, mökillä tai terassilla. Kutominen näillä pienillä kangaspuilla on ihanan vapaata ja luova kutomista, mikä onnistuu myös lomapaikasta käsin. Kurssilla opetamme loimen laiton, pirtapuiden käsittelyn, kutomisen sekä erilaisten värivaihteluiden tekemisen ja niiden vaikutuksen kudottuun pintaan.

Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, josta voit omaan tahtiisi tutustua tähän tekniikkaan ja katsoa opetusvideoita. Tämä laadukas verkko-opetusalustan materiaali on käytössäsi koko kurssin ajan. Tarvittaessa opettajaan saa yhteyden sähköpostin kautta.

Voit osallistua taitoverkkokurssille joko omilla pirtakangaspuillasi tai vuokrata meiltä puut käyttöösi. Saat pirta- eli sylikangaspuut omaan käyttöösi koko kurssin ajaksi panttia vastaan. Nämä kangaspuut ovat kevyet ja ne on helppo kuljettaa esim. bussissa tai junassa. Saat myös valita käyttöösi eri tiheyksisiä pirtoja, työsi tarpeen mukaan. Pirtakangaspuilla voit kutoa myös mm. huiveja, tyynynpäällisiä tai muita sisustustekstiilejä.


Yksilökurssi on suunnattu yksittäisille asiakkaille, jotka suorittavat kurssin itsenäisesti verkkoalustamme kautta. Voit aloittaa tämän verkkokurssin, kun sinulle sopii ja missä vain oletkin. Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikon ajaksi, jossa on selkeät opetusvideot ja ohjeet työn toteuttamiseen. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.


Aika:
ilmoittautuminen auki syyskuun loppuun saakka
Hinta: kurssimaksu 37 € + työvälinevuokra 20 € + materiaalit itse hankkien. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Työvälinevuokra maksetaan sylikangaspuiden noutamisen yhteydessä. Jos et tarvitse sylikangaspuita lainaan, maksetaan ainoastaan kurssimaksu.
Taitotaso: aloittelija, osaaja tai taitaja

ILMOITTAUTUMINEN


Pirtakangaspuiden nouto panttia vastaan Taito Shop Helsingin myymälästä osoitteesta Eteläesplanadi 4. Pantti 50 € maksetaan käteisellä. Pantti palautetaan ehjiä ja ajoissa palautettuja pirtakangaspuita vastaan. Emme postita pirtakangaspuita. Katso tästä myymälän aukioloajat.

Tiedustelut: anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi