DEMO
FI/ SE
 
 
 

Punottu rannekoru

Punotun rannekorun tekeminen on mukavaa puuhaa koko kesäseurueelle! Se sopii tekemiseksi sekä aikuisille että myös lapsille aikuisten ohjauksessa. Tällä kesän verkkokurssilla opit uuden punontatekniikan, jota voi soveltaa erilaisille materiaaleille. Taitojen karttuessa tekniikalla voi valmistaa myös esimerkiksi laukun hihnoja, avainnauhoja tai vaikka uuden vyön kesämekon kanssa käytettäväksi.

Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, josta voit omaan tahtiisi tutustua tähän tekniikkaan ja katsoa opetusvideoita. Verkko-opetusalustan materiaali on käytössäsi koko kurssin ajan. Tarvittaessa opettajaan saa yhteyden sähköpostin kautta.

Yksilökurssi on suunnattu yksittäisille asiakkaille, jotka suorittavat kurssin itsenäisesti verkkoalustamme kautta. Voit aloittaa tämän verkkokurssin, kun sinulle sopii ja missä vain oletkin. Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikon ajaksi, jossa on selkeät opetusvideot ja ohjeet työn toteuttamiseen. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.


Aika:
ilmoittautuminen auki elokuun loppuun saakka
Hinta: kurssimaksu 27 € + materiaalit itse hankkien. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Taitotaso: aloittelija, osaaja tai taitaja

ILMOITTAUTUMINEN


Tiedustelut: anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi