DEMO
FI/ SE
 
 
 

Uutta! Kesän verkkokurssit

Haluaisitko oppia kutomaan pienillä kangaspuilla keittiöpyyhkeitä tai kaulahuivin, solmeilla suositun makramee-pöllön tai varjostimen? Tekisitkö itse punomalla rannekoruja tai virkkaisitko pieniä sisustuskoreja?

Taito Etelä-Suomen verkkokursseilla opit kaikkea tätä ja paljon muuta. Kädentaitojen verkkokurssitarjontaamme on päivitetty uutuuksia kesälle niin, että käsitöiden tekeminen onnistuu vaivattomasti myös lomapaikkakunnalla, mökillä ja auringon paisteessa pihalla. Kesä ja loma-aika tuovat elämään ihanaa vapautta ja intoa ulkona puuhasteluun - käsitöiden tekemistä unohtamatta.

Verkkokursseillamme saat mukavaa tekemistä kesään ja käsityöt seuraavat mukana lomalle ja lomapaikkakunnalle.

Kesän verkkokurssit on suunnattu yksittäisille asiakkaille ja ne sopivat kaikille aiheesta kiinnostuneille ja ovat mainio tekeminen koko perheelle. Lähde verkkokurssille suorittamaan kurssia itsenäisesti verkkoalustallamme. Alustalla on laadukkaat opetusvideot ja ohjeet käytössäsi, voit katsoa niitä niin usein, kun tarvitset ja palata niihin aina tarvittaessa. Voit aloittaa verkkokurssin juuri sinulle sopivana ajankohtana, missä ja milloin vain.

Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikon ajaksi.

Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.

Lähde sinäkin mukaan ja nappaa sähköinen kurssi mukaan lomalle!