DEMO
FI/ SE
 
 
 

Kädentaitajien elämyskesä Taito Shopeissa

Tervetuloa kädentaitajien elämyskesään!

Tänä kesänä kannattaa tehdä huikea käsityömatka Suomessa.

Suomessa on lukuisa määrä käsityö– ja kulttuurikohteita, jotka odottavat kesämatkailijaa. Nyt jos koskaan kannattaa huristaa hypistelemään ihanuuksia sekä hakemaan ideoita omiin käsitöihin. Kesällä 2021 Taito Shop -myymälöissä korostuu paikallisuus, lähituotanto sekä upeat pop up-myymälät.

Näe ja koe Helsinki!

Tervetuloa kaupunkilomalle Helsinkiin. Helsinki on matkailijalle oiva kaupunki, koska suuri osa nähtävyyksistä sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Helsinki on myös merellinen kesäkaupunki, Taito Shop Helsinki sijaitsee aivan meren läheisyydessä Havis Amanda patsaan kulmilla, ravintola Kappelin vieressä. Matkalla kauppatorille tai Suomenlinnan lautalle voit poiketa CraftCornerissa Eteläesplanadi 4:ssä tutustumassa kotimaisiin kädentaitoihin, designiin, muotoiluun, taidekäsitöihin ja kesänäyttelyyn.

CraftCornerissa toimivat yritykset: Taito Shop Helsinki, U26 shop ja Taitogalleria.

Liikkeessä on upea valikoiman suomalaisen kädentaidon helmiä ja alueellista taitoa, taitavien käsien ja oivallusten kautta. Meillä on laaja valikoima sisustustuotteita sekä runsas valikoima lahjatavaroita. Merkkeinä meillä on myynnissä mm. Miiko Design, Jokipiin pellava, Papu Design, Verso Design, Lankava, Pirkka-lanka ja monet muut kotimaiset käsityöyrittäjät.

Taito Shopista voit ostaa käsityömateriaaleja, monipuolisesti erilaisia lankoja ja käsityön tee-se-itse- tarvikepaketteja. Tarvikepaketit tuovat käsityön kotiisi, tekniikoina on mm. neulonta, virkkaus ja makramee. Neuloisitko Silakkamarkkinat tai Norppa-neuleen 100 % suomalaisesta villalangasta?

IKKUNAMYYNTINÄYTTELYT CRAFT CORNERISSA kesällä 2021

Kesäkuu: Miiko Design, sisustustuotteet

Heinäkuu: Saagadesign, pellavavaatteet

Elokuu: Atelje Hannetar, huovutetut tuotteet ja Tarja Siik, kudotut räsymatot.


Olemme avoinna: ma-pe klo 10-18 ja la klo 10 -17

CraftCorner, Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki

Olet lämpimästi tervetullut ostoksille Taito Shop Helsinkiin!

 

Aistikas kesäkaupunki -Lappeenranta!

Taito Shop Lappeenranta sijaitsee kauniissa vanhassa puurakennuksessa Kauppakadulla, Tasihinin talossa. Kävelykadun varrella voit aistia paikallista kaupunkitunnelmaa, vierailla yksilöllisissä kädentaitojen puodeissa, matkallasi kohti Lappeenrannan satamaa ja linnoitusta. Taito Shop Lappeenranta sijaitsee menneitä aikoja henkivässä Tasihinin talossa, joka on rakennettu jo vuonna 1828, se onkin saanut nimensä venäläisen kauppiaan Nikolai Tasihinin mukaan.

Taito Shop Lappeenrannan tuotevalikoima koostuu laadukkaista, vastuullisesti valmistetuista, kotimaisista käsityöyrittäjien tuotteista. Tuotteissa on aistittavissa lämmin tunnelma ja aitous, jota luonnonmateriaalit ja tarinat tukevat. Olemme erityisesti tänä kesänä painottaneet valikoimassamme paikallisuutta, vastuullisuutta ja Lappeenrannan alueen käsityöyrittäjien tuotteiden esiin nostoa.

Merkkeinä meillä myynnissä mm. Micaro, Karoliina kynttilä, Villanne, keraamiset norpat ja Rakuuna sarja.

Taito Shopista löydät myös käsityömateriaaleja ja käsityön tarvikepaketteja. Tarvikepaketit tuovat käsityöt kotiisi, tekniikoina on mm. neulonta, virkkaus ja makramee. Meiltä löydät ideat, materiaalit ja ohjeet neulomiseen, neuloisitko Norppa-neuleen 100 % suomalaisesta villalangasta tai paikalliset Etelä-Karjala-lapaset ja Saimaan Helmi-villasukat?

Tasihinin talossa toimivat yritykset: Ideri, BellaMiina design ja Livinki design

Olemme avoinna: ti-pe klo 10–17 ja la klo 10–14

Taito Shop Lappeenranta, Kauppakatu 25

Olet lämpimästi tervetullut ostoksille Taito Shop Lappeenrantaan!

 

Suomessa on 22 muuta kivaa Taito Shop -myymälää, joissa kannattaa piipahtaa Joensuun Taitokortteli, Mikkelin Kenkävero, Kalevan navetta Seinäjoella …

Täältä löydät kädentaitajien elämyskesän liikkeet: https://taitoshop.fi/tervetuloa-kadentaitajien-elamyskesaan/