DEMO
FI/ SE
 
 
 

Tarvikepaketit 

Silakkamarkkinat neulepusero tarvikepaketti

Silakkamarkkinat-neulepaita tarvikepaketista neulot lämpöisen villaneuleen suomalaisesta lampaanvillasta. Inspiraatio neuleen suunnitteluun on lähtenyt Helsingin perinteisistä silakkamarkkinoista, jotka järjestetään aina syksyisin Helsingin kauppatorilla. Suunnittelun lähtökohtana oli luoda unisex-mallinen neule, joka sopii niin naiselle kuin miehellekin. Tilattavissa yksi koko M-L ja värinä värjäämätön suomalainen villalanka, sävyssä luonnonmusta. Lisäksi tarvitset pyöröpuikot 2,5-3,5mm tai käsialan mukaan.

Hinta: 110€


Norppa neulepusero

Norppa neulepusero tarvikepaketti

Tästä tarvikepaketista neulot lämpimän ja pehmeän Norppa-neuleen suomalaisesta lampaanvillasta
Suomalainen lampaanvilla on pehmeää ja lämmintä kotimaista villaa -suoraan suomalaisilta lammastiloilta. Suunnittelun lähtökohtana tässä neuleessa on ainutlaatuinen Suomen luonto – Saimaan alue ja siellä elävä kaunis, harvinainen, uhanalainen Norppa.

Tarvikepaketti sisältää ohjeen ja langat neuleeseen. Norppa-neule neulotaan alhaalta ylöspäin pyöröneuleena. Tämä malli sopii niin miehelle kuin naisellekin ja kokona yksi koko M-L. Neuleen värit ovat luonnonmusta ja valkoinen. Lankana 100% suomalainen lampaanvilla kotimaisilta lammastiloilta. Lisäksi tarvitset pyöröpuikot 2,5-3,5 tai käsialan mukaan.

Hinta: 110€