DEMO
FI/ SE
 
 
 

Silakkamarkkinat neulepusero tarvikepaketti

Silakkamarkkinat-neulepaita tarvikepaketista neulot lämpöisen villaneuleen suomalaisesta lampaanvillasta. Inspiraatio neuleen suunnitteluun on lähtenyt Helsingin perinteisistä silakkamarkkinoista, jotka järjestetään aina syksyisin Helsingin kauppatorilla. Suunnittelun lähtökohtana oli luoda unisex-mallinen neule, joka sopii niin naiselle kuin miehellekin. Tilattavissa yksi koko M-L ja värinä värjäämätön suomalainen villalanka, sävyssä luonnonmusta. Lisäksi tarvitset pyöröpuikot 2,5-3,5mm tai käsialan mukaan.

Hinta: 110€


Tämä neulepaita sopii mainiosti mm. kalastajille, luonnossa liikkujille, luonnosta nauttivalle tai muuten vaan villaneuleen lämmöstä nauttivalle.
Suomalainen villalanka on materiaalina todella lämmintä ja ei jätä ketään kylmäksi. Tässä tarvikepaketissa on yksi koko M-L. Neulot tämän neuleen käsittelemättömästä suomalaisesta villasta, joka on ekologinen, kotimainen, pehmeä raaka-aine ja varmasti lähellä tuotettu.

Paita neulotaan helmasta pääntielle. Neulo aluksi miehusta, sitten hihat ja viimeiseksi kirjoneule sekä pääntie. Sovita paitaa työn edetessä, mittoja voit verrata johonkin valmiiseen, hyvin istuvaa neulevaatteeseen. Paidan sekä hihojen pituutta sovittamalla/muuttamalla saat säädeltyä koon sopimaan sekä miehelle, että naiselle. Tämä on unisex-malli ja sopii näin ollen molemmille. Tarvikepakettiin ei sisälly puikot. Tarvitset: pyöröpuikot 2,5-3,5mm tai käsialan mukaan.

Aidosta lampaanvillasta valmistettu neule puhdistuu tuulettamalla, talven kuivalla pakkaskelillä voi paidan pestä pehmeässä pakkaslumessa, kääntelemällä sitä puhtaalla hangella ja antamalla sen sitten tuulettua, ja kuivua aluksi ulkona ja sitten sisällä.

Materiaali: 100% Suomalainen villanka, 180 tex x 2, paketissa 6 vyyhtiä tummaa lankaa ja 1 vyyhti luonnonvalkoista lankaa.
Tiheys: 10cm= 22 silmukka, 10cm=3krs.
Mallin suunnittelu ja toteutus: Taito Etelä-Suomi.