DEMO
FI/ SE
 
 
 

Roosa nauha kampanja

Neulesuunnittelijat yhteistyössä taitoyhdistysten kanssa

Taitojärjestön 13 alueellista taitoyhdistystä kutsuivat mukaan paikallisia neulesuunnittelijoita ja lopputuloksena on tällä viikolla julkaistava yhdeksäs Roosa nauha -neulelehti, joka sisältää 25 kaunista neulemallia. Suunnittelijoina mukana ovat Soile Pyhänniska, Mia Sumell /SullaVikat, Karoliina Erkinjuntti, Merja Ojanperä, Reeta Vaha, Eija Sinkkonen, Marita Karlsson, Minna Ahonen, Katri Loponen, Terhi Naskali, Jaana Talvitie, Kati Peltonen ja Taito Etelä-Suomi ry.

Toivomme että käsityön hyvää tekevä voima on yhdistävä tekijä myös tässä tärkeässä kampanjatyössä, jolla voimme rakkaan käsityöharrastuksen kautta olla osaltamme auttamassa ja tukemassa tärkeää Syöpäsäätiön työtä.

Aikaisempien kahdeksan Roosa nauha -keräysyhteistyövuoden aikana olemme kuulleet käsityön harrastajilta monia koskettavia tarinoita käsityöstä osana syöpäsairautta. Moni on kertonut löytäneensä käsityöstä lohtua ja ajankulua raskaiden hoitojen aikana. Moni taas kertoo haluavansa osallistua ja neuloa Roosa nauha -neuleita, kun sairaus on vienyt jonkun läheisen ja rakkaan henkilön, muistot neulotaan talteen.

www.taito.fi/ajankohtaista/roosanauha.fi

Roosanauha lauantai 16.10-21