DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hamina

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia ja trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa.

Opetuspaikka: Taitokeskus Hamina, Raatihuoneenkatu 2, 49400 Hamina.

Tiedustelut: puh. 040 5540 582 tai hamina@taitoetelasuomi.fi

Taitotasot: aloittelija, osaaja ja taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Osan kursseista toteutamme Opintokeskus Siviksen tuella. 

Kudottu matto

Maton kutominen sopii aloittelevalle kutojalle ja tarjoaa haastetta myös pitkään kutoneelle. Kurssilla opit oman työn suunnittelua, kudonnan perusteita ja materiaalitietoutta. Yhteisen kurssikerran aikana saat hyvän startin maton kudontaan ja kurssin jälkeen pääset toteuttamaan visiosi sinulle sopivina kudontapäivinä.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Aika: la 13.5. klo 11-14
Hinta: 35 € + materiaalit alkaen 30 €
Opettaja: Kati Peltonen
HUOM. maksu paikan päällä

ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittaudu Kudottu matto -kurssille


Hexagon-kori

Tyylikäs Hexagon-kori valmistetaan luonnonmateriaalista, tummasta tai vaaleasta, nauhamaisesta rottingista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa, opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta rottingista valmistettavaa Hexagon-punontaa.

Opittuasi hexagon-punonnan, voit valmistaa tekniikalla lisää koreja, pieniä tai suuria ja hyödyntää opittua myös muihin tuotteisiin. Materiaalia on myynnissä kurssipaikalla ja sitä voi ostaa myös kotiin.

Ilmoittautuneille lähetämme lisää ohjeistusta materiaaleista ja valmistautumisesta kurssille. Kurssipäivä sisältää lyhyen kahvi- ja ruokailutauon.

Taitotaso: osaaja ja taitaja
Hinta: 41 € + materiaalit alkaen 20 €
Ajankohta: la 15.4. klo 14-19
Opettaja: Kati Peltonen
HUOM. maksu paikan päällä


ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Hexagon-kori -kurssille


Kehräys värttinällä

Aloitetaan kehrääminen värttinällä ja pienellä määrällä villaa, koetaan villan pehmeys sormissa ja se ilo, kun saadaan itse aikaiseksi lankaa. Voit kehrätä värttinällä pieniä eriä lankaa ja käyttää sitä vaikka raitoina lapasessa tai kuvioina sukan varressa.

Kurssi sopii aloittelijoille tai voit tulla myös syventämään aikaisempia kehräystaitoja. Kurssilla opit karstauksen, kehräyksen värttinällä sekä lankojen kertaamista. Jos sinulla on oma rukki, voit kehrätä myös sillä. Kurssilla saat tietoa kehräyksen historiasta, kehrättävistä kuiduista/ karvoista sekä rukin huollosta.
Kurssipaikalla on värttinöitä kokeilu käyttöön, muutamat karstat sekä villaa kehräykseen.

Taitotaso: aloittelija, osaaja, taitaja
Ajankohta: To 27.4., to 4.5. ja to 11.5. klo 17.00-19.15
Hinta: 53€ + materiaalit
Opettaja: Anne Juselius
HUOM. Maksu paikan päällä

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Kehräys värttinällä-kurssille