DEMO
FI/ SE
 
 
 

Korso

Kesä käsillä -koululaisten kesäleirit

Tervetuloa mukaan tekemisen mukavaan meininkiin yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Ilmoittaudu mukaan kunkin leirin kohdalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhdelle muotoiluleirille mahtuu mukaan 7 lasta. Leirit on suunnattu 9-16 vuotiaille.

Hinta sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja vakuutukset.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.

Lisätiedot
havukoski@taitoetelasuomi.fi
050 3447666

Kivaa kutomista

Sisustaen kesään! Tällä leirillä tutustutaan kankaankudontaan.
Leirillä kudomme kangaspuilla helppoja ja kivoja kodin tekstiilejä: mattoja, liinoja, kasseja, tyynyjä, pannunalusia... Leiriläiset suunnittelevat työt luovasti ja myös viimeistelevät työt kudontavaiheen jälkeen valmiiksi leirin aikana. Ennen leiriajankohtaa mahdollisuus tulla tutustumaan loimiin ja kudemateriaaleihin. Leirillä voi käyttää myös omia kudemateriaaleja esim. räsykuteita. Kangaspuilla kutomisen lisäksi teemme pirtanauhaa ja makrameeta.

Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.

Ikäsuositus kurssille on 9-16 vuotiaat.

KURSSI ON 2 PAIKKAA JÄLJELLÄ.

Ajankohta: 6.-10.6. klo 10-15
Paikka: Taitokeskus Korso, Korsontie 18, 01450 Vantaa
Opettaja:
Hinta: 110 €, sisältäen materiaalit
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu taitokeskus Korson Kivaa kutomista käsityöleirille tästä