DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hämeenlinna

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Tänä syksynä toteutamme taitokursseja yhdessä Wetterhoffin kanssa osoitteessa Wetterhoffinkatu 4 D tai Palokunnankatu 9, 13100 Hämeenlinna, ilmoittautumiset osoitteeseen wetterhoff@wetterhoff.fi tai suoraan Wetterhoffin myymälään. Kurssit ovat avoimia kaikille, tule yksin tai ystävän kanssa - tervetuloa tunnelmalliseen ja perinteikkääseen ympäristöön viihtymään käsitöiden parissa. Lue lisää www.wetterhoff.fi

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia ja trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa.

Opetuspaikka: Wetterhoff, Wetterhoffinkatu 4 D tai Palokunnankatu 9, 13100 Hämeenlinna
Tiedustelut: puh. 050 408 4547, marjo.vainio@taitoetelasuomi.fi

Taitotasot: aloittelija, osaaja ja taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Jatkamme kurssien suunnittelua ja toteutusta keväällä 2023, seuraa ilmoitteluamme.

Osan kursseista toteutamme Opintokeskus Siviksen tuella.