DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hämeenlinna

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Tänä syksynä toteutamme taitokursseja yhdessä Wetterhoffin kanssa osoitteessa Wetterhoffinkatu 4 D tai Palokunnankatu 9, 13100 Hämeenlinna, ilmoittautumiset osoitteeseen wetterhoff@wetterhoff.fi tai suoraan Wetterhoffin myymälään. Kurssit ovat avoimia kaikille, tule yksin tai ystävän kanssa - tervetuloa tunnelmalliseen ja perinteikkääseen ympäristöön viihtymään käsitöiden parissa. Lue lisää www.wetterhoff.fi

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia ja trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa.

Opetuspaikka: Wetterhoff, Wetterhoffinkatu 4 D tai Palokunnankatu 9, 13100 Hämeenlinna
Tiedustelut: puh. 050 408 4547, marjo.vainio@taitoetelasuomi.fi

Taitotasot: aloittelija, osaaja ja taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu wetterhoff@wetterhoff.fi tai suoraan Wetterhoffin myymälään.
Lisätietoja kurssien sisällöistä saat klikkaamalla kurssin nimeä. Noin viikkoa ennen kurssin alkua lähetämme Sinulle infokirjeen kurssin tarkemmasta ohjelmasta, tarvittavista materiaaleista ja varautumisesta kurssiin.

Boro-paikkausta ja sashiko-kirjontaa farkulle

Boro tarkoittaa tekemisen lopputulosta, tarkasti käännettynä räsyä ja resuista. Sashiko-sana tarkoittaa pieniä pistoja. Yhdistämme nämä kaksi vanhaa, japanilaista tekniikkaa ja luomme uutta.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja.
Aika: To 22.9. ja 6.10. klo 17.30-20.30, lisäksi saat pääsyn verkkokurssillemme 1 kk ajaksi. Aloitetaan kurssi tutustumalla toisiimme, taloon ja talon väkeen - vietetään ihanat illat uuden ja kivan harrastuksen parissa, opitaan uutta ja innostutaan kierrättämisestä.
Hinta: 48 € sisältää kokoontumiskerrat ja verkkokurssin 1 kk ajalle + materiaalit.
Maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu wetterhoff@wetterhoff.fi tai suoraan myymälään.
Tiedustelut: marjo.vainio@taitoetelasuomi.fi tai 050 408 4547.
Lue lisää klikkaamalla kurssin nimeä.

Ilmoittautuneille lähetämme noin viikkoa ennen kurssin alkua infoa kurssille valmistautumisesta.

Virkattu Allium-kori

Korissa yhdistyvät ekologiset luonnonmateriaalit, sisal- ja juuttinaru. Tämä kori sopiikin hyvin boheemiin sisustukseen. Korin kannen voit viimeistellä luonnosta poimitulla oksalla ja saada korille kivan, rouhean ilmeen.

Taitotaso: osaaja ja taitaja
Aika: La 15.10. klo 10.45-13 ja 13.30-15, lisäksi pääsy verkkokurssille 1 kk ajaksi. Kurssin tauon aikana voit virkistäytyä Café Hoffissa, joka tarjoaa herkullisia elämyksiä kahvinautinnoista lounaaseen, syödä omia eväitä tai piipahtaa kaupungilla.
Hinta: 36 € + korin tarvikepaketti 22-50 € mallin ja korin koon mukaan.
Maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: wetterhoff@wetterhoff.fi tai suoraan myymälään.
Tiedustelut: marjo.vainio@taitoetelasuomi.fi tai 050 408 4547.
Lue lisää klikkaamalla kurssin nimeä.

Ilmoittautuneille lähetämme noin viikkoa ennen kurssin alkua infoa kurssille valmistautumisesta. Korin virkkaamista jatketaan kotona kurssin jälkeen, apuna verkkokurssi.

Neulotaan villasukat

Oletko seurannut vierestä, kun ystäväsi neulovat upeita villasukkia tai kaipaatko käsille hyödyllistä ja kivaa tekemistä? Jos vastauksesi molempiin kysymyksiin on kyllä mutta et oikein osaa yksin tarttua puikkoihin niin kurssimme on sinulle upea startti villasukkien neulomisen pariin.

Taitotaso: Aloittelija
Aika: Ke 12. ja 26.10. sekä 2.11. klo 17.30-19.45, lisäksi pääsy verkkokurssille 1 kk ajaksi. Aloitetaan kurssi tutustumalla toisiimme, taloon ja talon väkeen - vietetään ihanat illat uuden ja kivan harrastuksen parissa, opitaan uutta ja kerrataan vanhaa.
Hinta: 50 € + materiaalit. Varaa halutessasi aikaa ennen kurssin alkua tehdä hankintoja Wetterhoffin myymälästä, Wetterhoffin Wanja-lanka on upea sukkalanka ilman keinokuitua.
Maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: wetterhoff@wetterhoff.fi tai suoraan myymälään.
Tiedustelut: marjo.vainio@taitoetelasuomi.fi tai 050 408 4547.

Ilmoittautuneille lähetämme noin viikkoa ennen kurssin alkua infoa kurssille valmistautumisesta.