DEMO
FI/ SE
 
 
 

Kankaankudonnan perusteet - loimen rakentaminen ja onnistunut kankaankudonta

Nyt kutomaan omilla kangaspuilla! Perinteisiä räsymattoja tai siksak-, orvokki-, aalto- ja ympyräkuvioita: kaikkia näitä voit kutoa omaan mattoosi. Verkkokurssilla opit kankaankudonnan perusteet oman työn suunnittelusta, loimen luomisesta, kankaan rakentamisesta omiin kangaspuihisi ja kudonnasta töiden viimeistelyyn saakka. Kurssilla valmistat oman perinteisen räsymattosi tai erilaisilla ruusukas-kuvioilla koristellun maton. Kurssin sisältö sopii myös muiden kudonnan töiden valmistamiseen.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Aika: oppimisalusta on osallistujan käytössä 3 kuukautta
Hinta: kurssimaksu 67 € + materiaalit itse hankkien

Klikkaa kurssin nimeä, lue lisää ja osta verkkokurssi.

Kurssin opettajina toimivat pitkään kutoneet ja kankaankudontaa opettaneet alan ammattilaiset: tälle kurssille he ovat koonneet parhaat vinkkinsä onnistuneen kankaan valmistamiseen. Selkeät ohjevideot, kuvat ja tekstit toimivat oppaana kudonnan maailmaan.

Kurssi sopii aloittelijoista lähtien heille, joilla on omat tai yhteisessä käytössä olevat esimerkiksi harrasteryhmän kangaspuut, tai jos haluat muuten syventää taitojasi esimerkiksi kankaan rakentamisesta, ruusukkaan erilaisista poljennoista tai erilaisista kudonnan tekniikoista.

Yksilökurssi Tämä verkkokurssi on suunnattu yksittäiselle asiakkaalle, suoritat kurssin itsenäisesti verkkoalustallamme - osallistu kurssille missä ja milloin vain. Hankittuasi kurssin, pääset verkkoalustalle kokoamallemme kurssille 3 kuukauden ajaksi. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.

Linkki Vuolearning-oppimisalustalle toimitetaan maksun saavuttua.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Aika: oppimisalusta on osallistujan käytössä 3 kuukautta
Hinta: kurssimaksu 67 € + materiaalit itse hankkien

ILMOITTAUTUMINEN Kankaankudonnan perusteet -verkkokurssille

Tiedustelut: riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi