DEMO
FI/ SE
 
 
 

Toukokuussa ikkunanäyttelyssä asusteita Cobblerina, Katiriina ja Riiminka

Haluamme markkinoida kotimaisten yrittäjien laadukkaita ja pesoonallisia tuotteita!

Kevään juhliin - lahjaksi - omaksi iloksi kestäviä nahka- ja kangaslaukkuja, pussukoita.

Silkkihuiveja, toppeja sekä hihoja.


COBBLERINA

Cobblerina -nimi paljastaa yrityksen tarinan.Cobbler eli suutari kuvaa yrityksen takana olevan Sanna Niskasen taustaa taitavana käsityöntekijänä. Kun tämä käsityöläisyys yhdistetään naiselliseen muotoiluun, saadaan aikaan jotain ballerinamaisen ihastuttavaa ja suloista.Näin yhdistyvät kaksi erilaista maailmaa.

Cobblerina

Katiriina

Ihanan ohutta käsinmaalattua silkkiä ja siitä tehtyjä boleron tyyppisiä hihoja ja toppeja, joiden valmistuksessa kankaasta ei ole jäänyt yhden yhtä hukkapalaa. Ja paljon muuta. Kaikki suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa luontoa kunnioittaen.


Riiminka


RIIMINKA & Aleksiina Design Tampere ja Fiskars

Riiminka on suomalainen vaate- ja laukkumerkki, jonka koti sijaitsee Keski-Suomessa Jyväskylässä. Riiminka on saanut alkunsa vuonna 2003.

Tavoitteenamme on luoda vastuullisesti ilahduttavaa ja kestävää designia miellyttävistä luonnonmateriaaleista. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa kunnollisista raaka-aineista omissa tuotantopisteissä Jyväskylässä Palokan ompelimossa ja Ylöjärvellä korustudiossa. Korujen maalaus ja kokoaminen tehdään omien myymälöiden yhteydessä Fiskarsissa ja Tampereella.