DEMO
FI/ SE
 
 
 

Koululaisten Kesä käsillä -kesäleirit

Kesä käsillä -käsityö- ja muotoiluleirit käynnistyvät koulujen loputtua kesäkuun alussa. Tulevana kesänä leirejä järjestetään mielenkiintoisilla teemoilla useilla eri paikkakunnilla.

Tule sinäkin mukaan käsillä tekemisen iloiseen joukkoomme!

Ilmoittautuminen kesän 2023 leireille alkaa perjantaina 10.2. klo 10

Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Meillä viihdytään ryhmässä yhdessä muiden lasten kanssa. Luvassa on tekemisen iloa erilaisten käsityötekniikoiden ja materiaalien parissa, innostavaa oivallusta ja yhdessäoloa sekä mielikuvituksen ja tekemisen iloa.

Leirit on suunnattu kaikille kouluikäisille kädentaidoista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Leirit kestävät pääasiassa 5 päivää ja juhannusviikolla 4 päivää. Valitse sopivin leiri ja ilmoita lapsesi mukaan. Meillä vietät mukavan leiriviikon käsillä tehden!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valitse sivun vasemmalta sijaitsevasta valikosta paikkakunta ja ilmoittaudu mukaan!

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.