DEMO
FI/ SE
 
 
 

Luumäki

Kesä käsillä -koululaisten kesäleiri

Tervetuloa mukaan tekemisen mukavaan meininkiin yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Ilmoittaudu mukaan leirin kohdalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhdelle muotoiluleirille mahtuu mukaan 10 lasta. Leirit on suunnattu alakouluikäisille. Hinta sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja vakuutukset.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.

Lisätiedot
Riitta Nevalainen
riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi
puh. 040 6849 556 

Värikkäät kesäasusteeni Kesä käsillä -leiri

Tällä leirillä värjätään ja inspiroidutaan kesän väreistä! Tule tekemään itse värjäämästäsi ja kuvioimastasi kankaasta oman näköisesi kesäasusteet. Leirillä valmistetaan myös kokonaisuuteen sopivat asusteet, kuten hattu, hiusdonitsi, kassi tai reppu. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.

Ajankohta: 26.6.-29.6. klo 10-15
Paikka: Taitokeskus Luumäki, Pajatie 7
Opettaja: Riitta Nevalainen
Hinta: 92 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Värikkäät kesäasusteeni-käsityöleirille