DEMO
FI/ SE
 
 
 

Neulo elokuvassa & The Fabelmans su 26.3. Helsingissä

Huippusuosittu Cinema Orionin ja Taito Etelä-Suomen neulontanäytös saa jatkoa!

Kevään toinen Neulo elokuvassa -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 26.3. klo 12 alkaen. Tule sinäkin nauttimaan elokuvan katselusta, neulomisesta ja samanhenkisestä seurasta! Tapahtuman aikana katsotaan Steven Spielbergin Oscar-ehdokkuuksia kahminutta The Fabelmans (2023) -elokuvaa. Tapahtumaa varten on suunniteltu tarvikepaketti: tällä kertaa neulomme keväisen kevyttä huivia. Valitse suosikkivärisi ja osta paketti yhdessä lipun kanssa! Tarvikepaketteja on myynnissä myös tapahtuman aikana.

Halutessasi voit neuloa tapahtuman aikana omaa neuletyötäsi. Myös peruslipun ostaneet saavat ohjeen tarvikepaketin huiviin.


Huivin värivaihtoehdot:

  • valkoinen
  • vaaleanharmaa
  • vaaleanvihreä
  • kirkas vihreä
  • kirkas keltainen
  • kirkas pinkki
Tarvikepaketti sisältää lankakerän, puikot, silmukkamerkit, neulan, ohjeen ja pienen yllätyksen.
Tarvikepaketin vaikeustaso: helppo, sopii neulonnan alkeet osaavalle (oikea silmukka, kaventaminen ja lisääminen).Tapahtuma alkaa klo 12, jolloin tarvikepaketit ovat noudettavissa, voit aloittaa neulomisen ja nauttia muiden seurasta. Tällöin saat apua myös huivin neulomisessa. Elokuva alkaa klo 13.


Tapahtuman hinta 15 € tai 35 € (sis. tarvikepaketin).

Olemme kuulleet palautettanne - kiitos siitä! Näytöksen ajan salissa on enemmän yleisvaloa kuin ensimmäisellä kerralla (valot alakerrassa parven alla). Halutessasi voit ottaa mukaasi oman otsalampun tai taskulampun: valoa voi käyttää tarvittaessa esimerkiksi ohjeen lukemiseen ja yksityiskohtien katsomiseen.

Nyt myynnissä myös kaulaan ripustettava käsityö- ja lukuvalo valaisemaan omaa neuletyötä! Voit ostaa tapahtuman aikana tai jo ennakkoon Taito Shop Helsingistä Airamin käsityö- ja neulevalon. Valon suuntaa ja tehoa voi muuttaa kätevästi tekemisen aikana. Valo on USB-ladattava (johto paketin mukana). Käsityövalon hinta 37 €. Tapahtuman ajaksi tarjoamme kymmenelle ensimmäiselle halukkaalle käsityövalon lainaan panttia vastaan (20 € käteispantti)!Ilmoittautuminen ja lipunmyynti 


The Fabelmans on henkilökohtainen kuvaus lapsuudesta ja nuoruudesta 1900-luvun Amerikassa, nuoren miehen kasvutarina, jossa hänelle paljastuu perheen synkkä salaisuus. Elokuvien voima kuitenkin auttaa nuorukaista näkemään totuuden itsestä ja toisista.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Steven Spielberg, jonka omaan lapsuuteen tarina pohjautuu, ja Pulitzer-palkittu näytelmäkirjailija Tony Kushner (Angels in America, Caroline, or Change), joka sai Oscar-ehdokkuuden käsikirjoituksistaan Spielbergin elokuviin Lincoln ja München. Elokuvan ovat tuottaneet kolminkertainen Oscar-ehdokas Kristie Macosko Krieger (West Side Story, The Post), Spielberg ja Kushner.