DEMO
FI/ SE
 
 
 

Neulo elokuvassa & Rouva Harris lähtee Pariisiin -tapahtuma to 13.4. Lappeenrannassa

Kerää kutimesi ja tule nauttimaan elokuvan katselusta, neulomisesta ja samanhenkisestä seurasta! Kulttuuritila Nuijamies ja Taito Etelä-Suomi järjestävät yhteistyössä Neulo elokuvassa -tapahtuman to 13.4. klo 17-20. Tapahtuman aikana katsotaan ihastuttavaa Rouva Harris lähtee Pariisiin (2022) -elokuvaa sekä neulotaan sen henkeen sopivaa pantaa. Panta on tyylikäs ja lämmittävä asuste talveen.

Ilmoittautuminen /lipunmyynti: ilmoittaudu Neulo elokuvassa -tapahtumaan

Pannan värivaihtoehdot:

 • valkoinen
 • vaaleanharmaa
 • vaaleanpunainen
 • vaaleansininen
 • Tarvikepaketti sisältää lankakerän, renkaan,ja ohjeen. Lisäksi tarvitset puikot nro 5 (kaksi sukkapuikkoa, pyöröpuikon tai neulepuikot). Ota puikot mukaan!

  Halutessasi voit tuoda mukaasi oman neuletyösi.

  Tapahtuman aluksi saat ohjeistusta pannan neulomiseen. Elokuva alkaa klo 18.00. Tapahtuman hinta 34 € tai 32 € (alennusryhmät). Hinta sisältää tarvikepaketin. Tarvikepaketin vaikeustaso: helppo, sopii neulonnan alkeet osaavalle. Huom. ostathan tarvikepakettisi ennakkoon näytöslipun yhteydessä 10.4. mennessä.

  HOX. Näytöksen ajan salissa on hiukan taustavaloa, jotta neulominen onnistuu. Halutessasi voit ottaa mukaasi oman otsalampun tai taskulampun: valoa voi käyttää tarvittaessa esimerkiksi ohjeen lukemiseen ja yksityiskohtien katsomiseen.

  Rouva Harris lähtee Pariisiin on lumoava tarina englantilaisesta taloudenhoitajasta, jonka haave omistaa Christian Diorin muotiluomus johdattaa hänet uskomattomaan seikkailuun Pariisissa. Saavuttaako hän unelmansa vai jääkö haute couture -ihanuus vain haaveeksi? Nimiosaa esittävä Lesley Manville tekee loistavan roolisuorituksen kuten myös muotitalon sihteeriä esittävä Isabelle Hubbert. Nuorempaa näyttelijäkaartia elokuvassa edustavat mm. Alba Baptista malli Natashan ja Lucas Bravo kirjanpitäjä Fauvelin rooleissa. (Anthony Fabian, Englanti, Kanada, Ranska, USA, Unkari ja Belgia, 2022, 116 min)