DEMO
FI/ SE
 
 
 

Neulo elokuvassa & Rouva Harris lähtee Pariisiin -tapahtuma su 29.1.

Kerää kutimesi ja tule nauttimaan elokuvan katselusta, neulomisesta ja samanhenkisestä seurasta! Cinema Orion ja Taito Etelä-Suomi järjestävät yhteistyössä Neulo elokuvassa -tapahtuman su 29.1. klo 13-16. Tapahtuman aikana katsotaan ihastuttavaa Rouva Harris lähtee Pariisiin (2022) -elokuvaa sekä neulotaan sen henkeen sopivaa pantaa. Panta on tyylikäs ja lämmittävä asuste talveen.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu Neulo elokuvassa -tapahtumaan

Pannan värivaihtoehdot:

  • valkoinen
  • vaaleanharmaa
  • vaaleanpunainen
  • vaaleansininen
  • ruskea
  • okra


Tarvikepaketti sisältää lankakerän, renkaan, parsinneulan ja ohjeen. Lisäksi tarvitset puikot nro 5 (kaksi sukkapuikkoa, pyöröpuikon tai neulepuikot).

Halutessasi voit tuoda mukaasi oman neuletyösi.

Tapahtuman aluksi saat ohjeistusta pannan neulomiseen. Elokuva alkaa klo 13.45. Tapahtuman hinta 38 € tai 36 € (alennusryhmät). Hinta sisältää tarvikepaketin. Tarvikepaketin vaikeustaso: helppo, sopii neulonnan alkeet osaavalle. Huom. ostathan tarvikepakettisi ennakkoon näytöslipun yhteydessä 26.1. mennessä.

HOX. Näytöksen ajan salissa on hiukan taustavaloa, jotta neulominen onnistuu. Halutessasi voit ottaa mukaasi oman otsalampun tai taskulampun: valoa voi käyttää tarvittaessa esimerkiksi ohjeen lukemiseen ja yksityiskohtien katsomiseen.

Rouva Harris lähtee Pariisiin on lumoava tarina englantilaisesta taloudenhoitajasta, jonka haave omistaa Christian Diorin muotiluomus johdattaa hänet uskomattomaan seikkailuun Pariisissa. Saavuttaako hän unelmansa vai jääkö haute couture -ihanuus vain haaveeksi? Nimiosaa esittävä Lesley Manville tekee loistavan roolisuorituksen kuten myös muotitalon sihteeriä esittävä Isabelle Hubbert. Nuorempaa näyttelijäkaartia elokuvassa edustavat mm. Alba Baptista malli Natashan ja Lucas Bravo kirjanpitäjä Fauvelin rooleissa. (Anthony Fabian, Englanti, Kanada, Ranska, USA, Unkari ja Belgia, 2022, 116 min)