DEMO
FI/ SE
 
 
 

Taito Shop Helsinki

Taito Shop – Kun tekijällä on merkitystä.

Helsingin Taito Shop -myymälä kuuluu suomen suurimpaan valtakunnalliseen Taito Shop -myymäläketjuun sekä Design District Helsinki -organisaatioon, joka edustaa luovien alojen tekijöiden keskittymää Helsingin kantakaupungissa. Helsingin kauppatorin kulmalla Eteläesplanadilla sijaitseva lahja- ja käsityömyymälämme tarjoaa korkealuokkaista ja ajanhenkistä kotimaista designia, taidekäsitöitä, käsityömateriaaleja sekä käsityön DIY-tarvikepaketteja. Valikoimaamme kuuluu myös niin kotimaisille, kuin kansainvälisille turisteille suunnattuja lahjatavara- ja sisustustuotteita sekä yksilöllisiä vaatteita ja asusteita.

Myymälän tuotevalikoima koostuu laadukkaista, vastuullisesti valmistetuista, kotimaisista käsityöyrittäjien tuotteista. Tuotteissa on aistittavissa lämmin tunnelma ja aitous, jota luonnonmateriaalit ja tarinat tukevat. Olemme erityisesti viime vuosina painottaneet valikoimassamme kotimaisuutta, vastuullisuutta sekä nostaneet esiin paikallisia käsityöyrittäjien tuotteita. Tuotteiden suunnittelusta vastaavat kotimaiset designerit, muotoilijat ja käsityöläiset ja tuotteiden valmistus tapahtuu eri kokoisissa käsityövaltaisissa yrityksissä eri puolilla Suomea. Ostamalla tuotteitamme tuet samalla myös suomalaista käsityöyrittäjyyttä.

Meillä on laaja valikoima sisustustuotteita, muhkeita huopia, kattauksen tekstiilejä pellavasta ja puuvillasta sekä runsas valikoima lahjatavaroita, kuten koruja ja asusteita. Perinnekäsitöiden lisäksi valikoimaan kuuluu moderneja puuesineitä ja lastukoreja. Meiltä löydät ideat, materiaalit ja ohjeet neulomiseen, neuloisitko Silakkamarkkinat tai Norppa-neuleen 100 % suomalaisesta villalangasta tai paikalliset Helsinki-aiheiset lapaset tai pipon.

Valikoimaamme kuuluu mm. seuraavat tuotemerkit: Miiko Design, Jokipiin pellava, Verso Design, Papu Design, Papurino, Lankava, Pirkka-lanka ja monet muut kotimaiset merkit.

Haluamme toimia yhteistyössä käsityöläisten ja pienyrittäjien kanssa, ja yhdistyksenä toimimmekin käsityöyrittäjyyden edistäjänä ja puolestapuhujana. Taito Shop myymälöidemme tuotto menee kokonaisuudessaan käsityöyrittäjyyden ja -kulttuurin edistämiseen. Tuotevalikoimamme vaihtelee sesongeittain ja myymälöittäin.

Tue sinäkin suomalaisia työtä ja osta kauttamme käsityöyrittäjien tuotteita!

Taito Shop Helsinki
CraftCorner
Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki
p. 050 3508 470
taitoshop@taitoetelasuomi.fi

Avoinna

ma-pe klo 10-18
la klo 10-17

Verkkokauppatilaukset: www.taitoshop.fi

Käy tutustumassa meihin myös Facebookissa