DEMO
FI/ SE
 
 
 

Taito Shop Hyvinkää

Taito Shop – Kun tekijällä on merkitystä.

Hyvinkään Taito Shop -myymälä kuuluu suomen suurimpaan valtakunnalliseen Taito Shop -myymäläketjuun. Käsityömyymälämme tarjoaa kotimaisia käsityömateriaaleja, tarvikkeita, pienen määrän lahjatavaroita sekä käsityön DIY-tarvikepaketteja.

Myymälämme sijaitsee aivan Hyvinkään rautatieaseman läheisyydessä ja meille on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autollakin. Tuotevalikoima koostuu käsityön materiaaleista ja tarvikkeista sekä käsityön tee-se-itse-tarvikepaketeista. Tuotteissa on aistittavissa lämmin tunnelma ja aitous, jota luonnonmateriaalit ja tarinat tukevat. Meiltä löydät ideat, materiaalit ja ohjeet neulomiseen, neuloisitko Silakkamarkkinat- tai Norppa-neuleen 100 % suomalaisesta villalangasta? Olemme erityisesti viime vuosina painottaneet valikoimassamme paikallisuutta, vastuullisuutta sekä kotimaisuutta. Taito Shop Hyvinkäällä on myös myynnissä ohjeita, kaavoja ja materiaalia osaan Uusimaalaisista kansallispuvuista.

Lue lisää Uusmaalaisista kansallispuvuista ja kysy lisää marjo.vainio@taitoetelasuomi.fi

Haluamme toimia yhteistyössä käsityöläisten ja pienyrittäjien kanssa, ja yhdistyksenä toimimmekin käsityöyrittäjyyden edistäjänä ja puolestapuhujana. Taito Shop myymälöidemme tuotto menee kokonaisuudessaan käsityöyrittäjyyden ja -kulttuurin edistämiseen. Tuotevalikoimamme vaihtelee sesongeittain ja myymälöittäin.

Tue sinäkin suomalaisia työtä ja osta käsityöyrittäjien tuotteita!

Taito Shop Hyvinkää
Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää
p. 050 408 4547 / 050 4685 643
hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Avoinna
Ma, ti ja ke 9-17
To 10-18
Pe 9-15

Verkkokauppatilaukset: www.taitoshop.fi

Poikkeavia aukioloaikoja:


Joulukuu 2022

Pe 2.12. suljettu

Ma 5.12. suljettu

Ti 6.12. suljettu Itsenäisyyspäivänä

La 10.12. avoinna klo 10-15, Kynttiläpaja klo 12-14.15

Pe 23.12. - 30.12. suljettu joulu ja välipäivät (kutojat pääsevät avaimella)