DEMO
FI/ SE
 
 
 
Taitajan takit

Taitokurssit

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Tutustu kevään tarjontaamme, ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi mielenkiintoisen harrastuksen parissa.

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia ja ajanhenkisiä tuotteita itselle tai lahjaksi. Tarjoamme uuden oppimista matalalla kynnyksellä, houkuttelevilla uutuustuotteilla ja -tekniikoilla. Lupaamme mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Kurssiaiheet esittelemme kaksi kertaa vuodessa julkaistavassa asiakaslehdessä. Toimipisteittemme sivustoilla saat tutustua tarkemmin koulutussisältöihimme, ilmoittautumaan pääset kurssikohtaisten linkkien kautta.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 7 päivää ennen kurssin alkua, peruminen tapahtuu kurssin alkamisen jälkeen tai kurssipaikkaa ei peruta lainkaan, kurssimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mahdollisesti ennakkoon ostettuja kurssimateriaaleja ei voi palauttaa. Opetustunnin pituus on 45 min. Materiaaleja on mahdollista ostaa kurssipaikalta. Kurssimateriaalit veloitetaan erikseen. Mikäli kurssi perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, kurssimaksu palautetaan opiskelijalle. Noin viikkoa ennen kurssin alkua saat meiltä infokirjeen käytännön järjestelyistä, mahdollisesti mukaan otettavista materiaaleista ym. huomioitavista seikoista.

Löydät kurssitarjontamme oheisesta valikosta oikealta paikkakunnittain.

Taitotasot antavat suunnan lyhytkurssien valinnalle.
Ole yhteydessä koulutuksen toteuttavaan taitokeskukseen, jos mietit vastaako kurssi taitojasi ja tavoitteitasi.

  • ALOITTELIJA - Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
  • OSAAJA - Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
  • TAITAJA - Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.


Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Maksutapoina kursseillamme mm. Smartum, ePassi,Gift4You sekä omat lahjakorttimme, kerro näistä maksutavoista ilmoittautumisesi yhteydessä. Osan kursseista järjestämme Opintokeskus Siviksen tuella.