DEMO
FI/ SE
 
 
 

Kevään taitokurssit Helsingissä

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokurssien opetuspaikka on CraftCorner, Eteläesplanadi 4, Helsinki.

Tiedustelut 044 4938 185 tai 050 3508 470

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.


Hexagon-kori

Innostus hexagon punontaan alkoi jo syksyllä ja jatkuu varmasti vielä pitkään. Luonnonmateriaalit ja perinteinen punontatekniikka yhdistyvät tässä korissa. Valmistamme kurssilla monikäyttöisen säilytyskorin 100 % luonnonmateriaalista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa ja opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta puukuidusta valmistettavaa Hexagon-punontaa. Tule innostumaan tästä tekniikasta ja  ja valmista itsellesi kori luonnonmateriaalista. Kurssilla punotaan vaaleasta tai tummasta rottinki-nauhasta kauniita, ilmavia ja moderneja säilytyskoreja. Kurssilla opetellaan Hexagon-punonnan tekniikkaa ja voit soveltaa sitä taitoa jatkossakin. 

Tule valmistamaan kurssilla moderni säilytyskori, joka ihastuttaa kauneudellaan ja sopii mainiosti moderniin sisustukseen. 

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme kolme kurssia:

Kurssi 1. 

Ajankohta: Su 24.1. klo 10.00-16.30

Hinta: 46 € + materiaalit

Kurssi 2.

Ajankohta: La 6.3. klo 10-16.30

Hinta: 46€ + materiaalit

Kurssi 3.

Ajankohta: La 17.4. klo 10-16.30

Hinta: 46€ + materiaalit

Boro-paikkausta ja Sashiko kirjontaa denimille

Tämä kurssi sopii hyvin vuoden käsityötekniikan parsimisen- ja paikkaamisen teemavuoteen!

Kurssilla opit DIY-tuunamaan vanhoja vaatteitasi tai luomaan uutta Boro-paikaten ja Sashiko-kirjomalla. Paikka paikan päälle, tilkku tilkun viereen ja kaikki kiinnitetään yhteen kauniilla ja luovalla kirjonnalla – Sashiko-pistoilla ja pistojen muodostamilla kuvioilla.Tällä kurssilla saat suunnitella luovasti omat ideat ja kirjontakuviot, et tarvitse aiempaa osaamista, kokeilunhalu ja innostus riittävät.

Sashiko-kirjonta on vanha japanilainen työtapa, jossa kaksi kangaskerrosta liitetään yhteen lyhyillä pistoilla. Sashiko sana tarkoittaakin pieniä pistoja.Tällä kurssilla opit tekniikat jolla voit uudistaa vanhoja vaatteitasi kirjomalla tai luoda samalla jotain uutta.

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ma 12.4. Ma 19.4. ja Ti 27.4. klo 17.30-20.00

Hinta:  46 € + materiaalit

Makrameekorut

Tule kurssille valmistamaan ihania ja suosittuja makrameekoruja. Tämä kurssi vie sinut solmeilun saloihin ja kurssillamme pääset opettelemaan makramee korujen solmimista. Opettelemme eri solmimistekniikoita mm. korvakoruihin, rannekoruihin ja kaulakoruihin. Käytämme koruissa monipuolisesti makramee tekniikan erilaisia solmuja, leikimme väreillä ja annamme mielikuvitukselle vallan. Muutamalla makrameesolmulla saat loihdittua itsellesi kivoja koruja tällä suositulla ja mukaansa tempaavalla tekniikalla. Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. 

Innostu kanssamme koukuttavasta makrameetekniikasta. 

Ajankohta: Ma 26.4. klo 18-20.30 TÄYNNÄ!

Hinta: 28 € + materiaalit

Makramee sisustuksessa

Makramee-solmeilulla voit valmistaa persoonallisia sisustustuotteita, esimerkiksi varjostimia, amppeleita, pieniä seinätekstiilejä tai hyllyjä.Taitojen ja rohkeuden karttuessa voit siirtyä vaativampiin sisustustekstiileihin. Kuvan varjostin on solmittu rouhealla pellavalangalla - sopisiko tämä sinun terassille, mökille, puutarhajuhliin vai toimiiko se amppelina - sinä päätät.Tällä kurssilla valmistamme erilaisia makramee-tekniikalla toteutettuja sisustustuotteita. Voit itse valita, mitä tuotteita haluat valmistaa.

Ajankohta: Ma 3.5. ja Ma 10.5. klo 17.30-20  TÄYNNÄ!

Hinta: 37 € + materiaalit

Makramee seinätekstiili

Tässä taitostartissa saat neuvot ja vinkit makramee seinätekstiilin valmistukseen. Voit valita mieluisan makramee seinätekstiili tee-se-itse tarvikepaketin ja tulla taitostarttiin oppimaan sen valmistus. Makramee tuotteen valmistus on mukava aloittaa ohjatusti taitostartissamme -alkuun päästyäsi ja ohjeet saatuasi, jatkat työn helposti valmiiksi kotona.

Osta taitokeskuksesta, Taito Shopista tai Taito Shop-verkkokaupasta tarvikepaketti ja tule mukaan taitostarttiin oppimaan uutta.

Ajankohta: Ti 4.5. klo 18-19.30

Hinta: 10€ + materiaalit

Vaatteen uusi elämä - DIY

Tämä kurssi kuuluu vuoden käsityötekniikan -parsimisen ja paikkaamisen teemavuoteen!

Tule kurssille DIY tuunaamaan vaatteitasi. Paikkoja, tillkuja, tikkausta ja kirjontaa– Sashiko-pistoja ja Boro-paikkausta, vai jotain muuta.Tällä kurssilla saat suunnitella luovasti omat ideat ja päästää luovuutesi valloilleen. Et tarvitse aiempaa osaamista, kokeilunhalu ja innostus riittävät. Sashiko-kirjonta on vanha japanilainen työtapa, jossa kaksi kangaskerrosta liitetään yhteen lyhyillä pistoilla. Sashiko sana tarkoittaakin pieniä pistoja.

Tällä kurssilla opit tekniikat jolla voit uudistaa vanhoja vaatteitasi kirjomalla tai luoda aivan jotain uutta.

Ajankohta: Ke 5.5. ja Ke 12.5. klo 17.30-20.30

Hinta: 46 €+ materiaalit

Kevättä kohden!

Uusi keväinen taitoklubi kokonaisuus nyt tarjonnassamme!

Jos haluat olla koko elämäsi onnellinen, aloita puutarhanhoito. Kevättä kohden on puutarhanhoitoa ja käsillä tekemistä yhdistävä opintokokonaisuus. Opintokokonaisuuden aikana valmistamme puutarhaessun, yrttihyllyn, suojaruukun sekä pieniä puutarha-aiheisia välitöitä. Kokonaisuuden aikana pääsemme mm. kuvioimaan ja painamaan kangasta, vuolemaan, nikkaroimaan ja ompelemaan sekä solmeilemaan. Samalla opimme puutarhanhoidosta: väreistä, kukista ja yrttien historiasta.

TÄYNNÄ!

Ajankohta: Pe 7.5., Ma 17.5., Ma 24.5. ja Pe 28.5. klo 17.30-20.30

Hinta: 56€ + materiaalit