DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyrylä

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita ja opit uusia käsityötekniikoita. Taitokursseilla on ammattitaitoinen opettaja, mielenkiintoista tekemistä ja innostavaa seuraa.

Jäsenet saavat kurssimaksusta 5€ alennuksen, ei koske perhekurssia.


Taitokurssien, -klubien ja -starttien opetuspaikka on Taitokeskus Hyrylä, Hyryläntie 12, Tuusula.

Tiedustelut: puh. 050 4685 649 tai hyryla@taitoetelasuomi.fi

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu kurssikohtaisesta linkistä.

Klikkaa taitostartin nimeä niin pääset ilmoittaututumaan. Aikuisten kurssitoimintaa ei voida pandemian takia järjestää keväällä 2021

 

Makrameekorut

Tule kurssillemme valmistamaan ihanat ja nyt supersuositut makrameekorut lahjaksi tai itselle. Tämä kurssi vie sinut solmeilun saloihin ja kurssillamme pääset opettelemaan makramee korujen solmimista. Opettelemme eri solmimistekniikoita mm. korvakoruihin, rannekoruihin ja kaulakoruihin. Muutamalla makrameesolmulla saat loihdittua itsellesi kivoja koruja tällä suositulla ja mukaansa tempaavalla tekniikalla. Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Innostu kanssamme koukuttavasta makrameetekniikasta. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika : Pe 24.9.2021 klo 17-19.15

Hinta: Kurssimaksu 28 € + materiaalit.

Hexagon-kori

Innostus hexagonpunontaan alkoi jo syksyllä ja jatkuu varmasti vielä pitkään. Valmistamme kurssilla monikäyttöisen säilytyskorin 100 % luonnonmateriaalista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa ja opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta rottingista valmistettavaa hexagon-punontaa. Tule innostumaan tästä tekniikasta, suunnittele ja valmista itsellesi kori luonnonmateriaalista. Kurssilla punotaan vaaleasta tai tummasta rottinkinauhasta kauniita, ilmavia ja moderneja säilytyskoreja. Kurssilla opetellaan Hexagon-punonnan tekniikka ja voit soveltaa sitä taitoa jatkossakin. Tule valmistamaan kurssilla moderni säilytyskori, joka ihastuttaa kauneudellaan ja sopii mainiosti moderniin sisustukseen.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: La 2.10.2021 klo 10-15.30.
Hinta: Kurssimaksu 37 € + materiaalit 47 €.


Huivi sylikangaspuilla

Miltä tuntuisi kutoa ihan rauhassa kotona, keittiön pöydän ääressä ja laittaa sitten työ hyllylle odottamaan seuraavaa, sopivaa kudontahetkeä? Vai kutoisitko mieluummin mökin terassilla, pihalla, rannalla tai muuten vaan ulkona - sylikangaspuilla se onnistuu. Kudo suunnittelemamme huivi tai suunnittele oma malli. Kurssillamme voit kutoa myös mm. kaitaliinan tai pienen seinävaatteen. Oma työ suunnitellaan ja rakennetaan puihin yhdessä ja kudotaan pääosin kotona.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: Pe 29.10.2021 klo 17.30-19.45, la 30.10. klo 10-12.30 ja pe 19.11. klo17.30-20.30.
Hinta: 56 € + materiaalit

 


Huiskat ja sudit

Tällä kurssilla opit valmistamaan erilaisia muruharjoja, suteja ja huiskia luonnonmateriaaleista. Huiska on perinteisen lakaisuluudan muotoon sidottu harja, jolla saa kätevästi lakaistua muruset pöydältä, roskat pois matoista ja lumet kengistä. Se on myös kaunis koriste keittiössä, terassilla tai mökillä. Huiskan voit sitoa joko riisinoljesta tai bassinakuidusta.
Muruharja valmistetaan riisinjuurta tai bassinakuidusta ja se soveltuu hyvin grillien ja valurautapannujen puhdistukseen ja juuresten pesuun.
Nämä ovat ihania sisustuksessa ja koristeena keittiössäsi.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: To 18.11.2021 klo 17.30-20.30.
Hinta: 31 € + materiaalit 5-7 €/kpl.

Perhekurssi :Kynttilät ja saippuat Lapsi vanhemman kanssa

Lapset valmistavat vanhemman avustamana kynttilöitä ja saippuoita joululahjoiksi ystäville, opettajille, kummeille ja mummeille.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: La 27.11.2019 klo 10-14. (sisältää tauon)
Hinta: 28 €/pari + materiaalit.