DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyrylä

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla  pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita ja opit uusia käsityötekniikoita. Taitokursseilla on ammattitaitoinen opettaja,  mielenkiintoista tekemistä ja innostavaa seuraa. 

Jäsenet saavat kurssimaksusta 5€ alennuksen.


Taitokurssien ja -pajojen opetuspaikka on taitokeskus Hyrylä, Hyryläntie 12, Tuusula.

Tiedustelut: puh. 050 4685 649 tai hyryla@taitoetelasuomi.fi


Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan kurssille. Huntikuussa  ei toteuteta kursseja poikkeusolojen vuoksi.

Kurssi: Maalaa omat lankasi ja happovärjäys

Opetelemme helpon värjäystekniikan happoväreillä sekä teemme langan mikrovärjäystä maalaustekniikalla. Värjäykseen soveltuvat villa- ja villasekoitelangat. Voit värjätä valkoisia tai värillisiä lankoja joko kauttaaltaan tai jättää langan pohjaväriä näkyviin. Näin voit esimerkiksi uudistaa lankavarastosi ongelmavärit uusiksi ja houkutteleviksi.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.


Aika:  11.2.2021  klo 14-16.15
Hinta:  Kurssimaksu 31 € + tarvikkeet käytön mukaan.


Kurssi: Hexagon-kori

Innostus hexagonpunontaan alkoi jo syksyllä ja jatkuu varmasti vielä pitkään. Valmistamme kurssilla monikäyttöisen säilytyskorin 100 % luonnonmateriaalista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa ja opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta rottingista valmistettavaa hexagon-punontaa. Tule innostumaan tästä tekniikasta, suunnittele ja valmista itsellesi kori luonnonmateriaalista. Kurssilla punotaan vaaleasta tai tummasta rottinkinauhasta kauniita, ilmavia ja moderneja säilytyskoreja. Kurssilla opetellaan Hexagon-punonnan tekniikka ja voit soveltaa sitä taitoa jatkossakin. Tule valmistamaan kurssilla moderni säilytyskori, joka ihastuttaa kauneudellaan ja sopii mainiosti moderniin sisustukseen. 

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: La 20.3.2021 klo 10-16.30. Kurssi siirtyy myöhemmin pidettäväksi poikkeuolojen vuoksi.
Hinta: Kurssimaksu 46 € + materiaalit 47 €.


Kurssi: Huiskat ja sudit

Tällä kurssilla opit valmistamaan erilaisia muruharjoja, suteja ja huiskia luonnonmateriaaleista. Huiska on perinteisen lakaisuluudan muotoon sidottu harja, jolla saa kätevästi lakaistua muruset pöydältä, roskat pois matoista ja lumet kengistä. Se on myös kaunis koriste keittiössä, terassilla tai mökillä. Huiskan voit sitoa joko riisinoljesta tai bassinakuidusta. 
Muruharja valmistetaan riisinjuurta tai bassinakuidusta ja se soveltuu hyvin grillien ja valurautapannujen puhdistukseen ja juuresten pesuun. 
Nämä ovat ihania sisustuksessa ja koristeena keittiössäsi.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: Ti 20.4.2021 klo 18-20.15.
Hinta: 31 € + materiaalit 5-7 €/kpl.