DEMO
FI/ SE
 
 
 

Kevään 2021 taitokurssit Luumäellä

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taito-kursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taito-kursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa. 

Taitokurssien opetuspaikka on Taitokeskus Luumäki, Pajatie 7, Taavetti.

Tiedustelut: puh. 040 6849 556  tai riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan kurssille.Makramee sisustuksessa


Makramee - solmeluilla voit valmistaa persoonallisia sisustustuotteita, esim.varjostimia, amppeleita, seinätekstiilejä tai hyllyjä. Kuvan Saaristo -varjostin on solmittu rouhealla pellavalangalla. Tällä kurssilla valmistamme erilaisia makrameetekniikalla toteutettuja sisustustuotteita. Voit itse valita, minkä tuotteen haluat valmistaa.

Aika: La 20.2. klo 10-13
Hinta: 31 € + materiaalit

Kantapääkoulu

Aloittelija oppii sukan kantapään neulomisen ja kokenut neuloja uusia tapoja sen neulomiseen. Esim. tiimalasi- , ranskalainen- ja perinteinen kantapää. 

Aika: to 25.2. klo 17-20 Huom! muuttunut päivämäärä

Hinta: 31 € + materiaalit

Hexagon-kori

Innostus hexagon punontaan alkoi jo syksyllä ja jatkuu varmasti vielä pitkään. Luonnonmateriaalit ja perinteinen punontatekniikka yhdistyvät tässä korissa. Valmistamme kurssilla monikäyttöisen säilytyskorin 100 % luonnonmateriaalista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa ja opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta puukuidusta valmistettavaa Hexagon-punontaa. Tule innostumaan tästä tekniikasta ja  ja valmista itsellesi kori luonnonmateriaalista. Kurssilla punotaan vaaleasta tai tummasta rottinki-nauhasta kauniita, ilmavia ja moderneja säilytyskoreja. Kurssilla opetellaan Hexagon-punonnan tekniikkaa ja voit soveltaa sitä taitoa jatkossakin. Tule valmistamaan kurssilla moderni säilytyskori, joka ihastuttaa kauneudellaan ja sopii mainiosti moderniin sisustukseen.

Aika: La 24.4. klo 10-16.30 HUOM päivämäärä muuttunut!
Hinta: 46 €  + materiaalit rottinki 35 € + hihnat 13 €

Macraweave

Uusi kurssi tarjonnassa! Macraweave -kurssilla valmistetaan suurikokoinen, boho-henkinen seinätekstiili. Tekniikkana macraweaving yhdistää huippusuosittua makramee-solmeilua ja kudontaa. Makramee-solmeillun pohjan päälle kudotaan ja solmitaan hapsuja, lenkkejä, lettejä ja palttinaa. Paksut ja ohuet, sekä karkeat ja pehmeän pörröiset langat tekevät tästä seinätekstiilistä näyttävän katseenvangitsijan kotiisi.

Aika: Ke 7.4. ja To 8.4. klo 17-19.15
Hinta: 37 € + materiaalit

Makrameekorut

Tule kurssille valmistamaan kesäksi ihania ja suosittuja makrameekoruja.Tämä kurssi vie sinut solmeilun saloihin ja kurssilla pääset opettelemaan makramee korujen solmimista.Opettelemme eri solmimis-tekniikoita mm. korvakoruihin, rannekoruihin ja kaulakoruihin. Käytämme koruissa monipuolisesti makramee tekniikan erilaisia solmuja, leikimme väreillä ja annamme mielikuvitukselle vallan. Muutamalla makramee solmulla saat loihdittua itsellesi kivoja koruja tällä suositulla ja mukaansatempaavalla tekniikalla. Innostu sinäkin kanssamme tästä koukuttavasta tekniikasta.

Aika: To 29.4. klo 17-19.15

Hinta: 28 € + materiaalit alkaen 5 €

Aikuisten kesäleiri

Aikuisille neljän päivän käsityöleiri kesällä.

Lisätietoja myöhemmin.

Aika: Ma-to 5.-8.7. klo 10-14

Hinta: 60 € + materiaalit