DEMO
FI/ SE
 
 
 

Parikkala

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokurssillamme saat toteuttaa suunnittelemiamme tuotteita tai luoda uutta kurssilla opetettavalla tekniikalla. Haluamme tarjota ainutlaatuisen hetken käsitöiden parissa ja jakaa tekemisen ilon kanssasi.

Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä, suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.
O aloittelija
OO osaaja
OOO taitaja


Taitokurssien opetuspaikka on Parikkalan taitokeskus, Kirkkokatu 6, Parikkala.

Tiedustelut: puh. 040 6849 558tai jaana.leskinen@taitoetelasuomi.fi

Klikkaa ILMOITTAUTUMINEN kohdasta sanaa tästä kurssisivulla niin pääset ilmoittautumaan kurssille.

 

Kurssi: Makrameekorut O

Koruja ei voi koskaan olla liikaa! Makrameekoruista saat aina yksilöllisiä, voit valmistaa ne oman värisiksi ja mallisiksi, voit käyttää monenlaisia lankoja paksusta puuvillasta hohtavaan efektilankaan, materiaalit voit valita asuun ja tilanteeseen sopiviksi.

Opettelemme makrameetekniikan perussolmut ja käytämme niitä valmistaessamme koruja jokaiseen käyttötarkoitukseen. Voit valmistaa mm. korvakoruja, riipuksia tai rannekoruja. Jo ennen kurssin alkua voit käydä taitokeskuksessa tutustumassa mallitöihimme.

Kurssipaikalla on ostettavissa lankoja ja korunosia. Lähetämme ilmoittautuneille lisää ohjeistusta mukaan otettavista materiaaleista.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja

Aika: To 2.9. klo 17-19.15

Hinta: 28 € + materiaalit

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset jaana.leskinen@taitoetelasuomi.fi tai puh. 040 6849 558

Maksutapa: Vain paikan päällä

Kurssi: Hexagon-kori OO

Tyylikäs Hexagon-kori valmistetaan luonnonmateriaaleista, tummasta tai vaaleasta, nauhamaisesta rottingista. Leveästä rottinkinauhasta valmistettava kori valmistuu pikaisesti ja nopeimmat ehtivät valmistaa kaksikin koria.

Korin viimeistelevät tyylikkäät, nahkaiset kannikkeet. Opittuasi hexagon-punonnan, voit valmistaa tekniikalla lisää koreja, pieniä tai suuria ja hyödyntää opittua myös muihin tuotteisiin.

Materiaalia on myynnissä kurssipaikalla ja sitä voi ostaa myös kotiin.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja

Aika: La 2.10. klo 10-15

Hinta: 37 € + materiaalit (35 €)

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset jaana.leskinen@taitoetelasuomi.fi tai puh. 040 6849 558.

Maksutapa: Vain paikan päällä

Kurssi: Posliinikorut O

Pilkomme, vasaroimme ja paloittelemme posliinia - kuppeja, lautasia, kulhoja ja koriste-esineitä. Palasista suunnittelemme, hiomme ja kokoamme yksilöllisen korun.

Kurssin ensimmäisellä kokoontumiskerralla suunnittelemme korut ja pilkomme niitä varten sopivan kokoiset kappaleet. Korun reunojen hiomisen saat tehdä sen jälkeen ohjatusti ja yksilöllisesti taitokeskuksessa. Saat varata itsellesi sopivan ajan ja tehdä hiontatyön rauhassa, ilman tiukkaa aikataulua. Kurssilaisten käytössä on 2 hiontalaitetta ja hiontatyö tehdään taitokeskuksessa 2 viikon kuluessa kurssin ensimmäisestä kokoontumiskerrasta. Koruun liitetään ripustuslenkit esim. riipusnauhalle tai korvakorulenkeille.

Ota mukaan kurssille omia kahvikuppeja, lautasia tai muita posliiniesineitä. Varaudu siihen, että ihan kaikki valitsemasi posliinit eivät sovellu työstettäväksi, ota mukaasi muutamia vaihtoehtoja. Lähetämme ilmoittautuneille lisää ohjeistusta mukaan otettavista materiaaleista. Kurssipaikalla on käytettävänäsi jonkin verran posliinia ja lisäksi koruihin tarvittavat materiaalit.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja

Aika: Ke 8.12. klo 17-18.30 + hlö.koht. varaus

Hinta: 31 € + materiaalit

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset jaana.leskinen@taitoetelasuomi.fi tai puh. 040 6849 558

Maksutapa: Vain paikan päällä

Kurssi: Sisustuskorit rottingista O

Kokeile jotakin uutta, uusia koreja ja korimalleja ei voi koskaan olla liikaa.

Tätä maalaismaista koria kutsutaan myös tupakkakoriksi, se on perinteinen malli menneeltä ajalta, sieltä missä tupakanlehtiä kerättiin ja korit saivat olla harvoja - niissä lehdet kuivuivat ja säilyivät ilmavasti. Kori syntyy helpolla tekniikalla lyhyistä rottinkikuidun säikeistä. Reunan huolittelu viimeistelee tämän helpon korin. Aseta kori seinälle somisteeksi tai täytä se kauniilla ja tunnelmallisilla tavaroilla.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja

Aika: To 9.12. klo 17-19.15

Hinta: 28 € + materiaalit

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset jaana.leskinen@taitoetelasuomi.fi tai puh 040 6849 558.

Maksutapa: Vain paikan päällä