DEMO
FI/ SE
 
 
 

Parikkala

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taito-kursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taito-kursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Taitokurssien opetuspaikka on Parikkalan taitokeskus, Kirkkokatu 6, Parikkala.

Tiedustelut: puh. 040 6849 558  tai jaana.leskinen@taitoetelasuomi.fi


Pääset ilmoittautumaan kurssille klikkaamalla kurssin otsikkoa!

Kurssi: Pyörre- ja Hyrrä-valaisin

Tekemisen iloa mallistoa!

Kurssilla valmistat punomalla kattovalaisimen. Pyörre ja Hyrrä ovat kattovalaisimia, jotka luovat ympärilleen taianomaisen valon ja varjon leikin. Varjostimet punotaan valmiisiin kehikkoihin Raffia-paperinauhalla. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista. 

Aika: to 28.1. klo 17-18.30 ja to 4.2. klo 17-20

Hinta: 37 €+ materiaalitKurssi: Huiskat ja sudit luonnonmateriaaleista

Kurssillamme opit tekniikat, joilla valmistat erilaisia patasuteja ja muruharjoja riisinoljesta, riisinjuuresta ja bassina-kuidusta. Huiska on perinteisen lakaisuluudan muotoon sidottu harja, jolla saa kätevästi lakaistua muruset pöydältä, roskat pois matoista ja lumet kengistä. Se on myös kaunis koriste keittiössä, terassilla tai mökillä. Huiskan voit sitoa joko riisinoljesta tai bassinakuidusta.  Käytämme sidonnassa riisinjuurta ja bassinakuitua ja ne soveltuvat hyvin grillien ja valurautapannujen puhdistukseen ja juuresten pesuun. Nämä ovat ihania sisustuksessa ja koristeena keittiössäsi. 

Aika: to 25.2. klo 17-20

Hinta: 31 € + materiaalit


Kurssi: Hexagon-kori

Innostus hexagon punontaan alkoi jo syksyllä ja jatkuu varmasti vielä pitkään. Luonnonmateriaalit ja perinteinen punontatekniikka yhdistyvät tässä korissa. Valmistamme kurssilla monikäyttöisen säilytyskorin 100 % luonnonmateriaalista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa ja opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta puukuidusta valmistettavaa Hexagon-punontaa. Tule innostumaan tästä tekniikasta ja  ja valmista itsellesi kori luonnonmateriaalista. Kurssilla punotaan vaaleasta tai tummasta rottinki-nauhasta kauniita, ilmavia ja moderneja säilytyskoreja. Kurssilla opetellaan Hexagon-punonnan tekniikkaa ja voit soveltaa sitä taitoa jatkossakin. 

Tule valmistamaan kurssilla moderni säilytyskori, joka ihastuttaa kauneudellaan ja sopii mainiosti moderniin sisustukseen. 

Aika: la 20.3. klo 9-15.30

Hinta: 46 € + materiaalit

Kurssi: Makrameekorut

Tule kurssille valmistamaan ihania ja suosittuja makrameekoruja. Tämä kurssi vie sinut solmeilun saloihin ja kurssillamme pääset opettelemaan makramee korujen solmimista. Opettelemme eri solmimistekniikoita mm. korvakoruihin, rannekoruihin ja kaulakoruihin. Käytämme koruissa monipuolisesti makramee tekniikan erilaisia solmuja, leikimme väreillä ja annamme mielikuvitukselle vallan. Muutamalla makrameesolmulla saat loihdittua itsellesi kivoja koruja tällä suositulla ja mukaansa tempaavalla tekniikalla. Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. 

Innostu kanssamme koukuttavasta makrameetekniikasta. 

Aika: la 17.4. klo 10-12.15
Hinta: 28 € + materiaalit

Kurssi: Virkattu kori

Ihastu sinäkin tähän uutuus korimalliin kodin sisustuksessa!

Allium-kori valmistetaan virkaten luonnonmateriaaleista. Korin muodon ja koon voit määritellä itse, oman tarpeesi ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Korissa yhdistyy ekologiset luonnonmateriaalit, manillaköysi ja juuttinaru. Tämä kori sopiikin hyvin boheemiin sisustukseen. Korin kannen voit viimeistellä luonnosta löytämällä oksalla, saaden siihen näin rouheamman ilmeen. Tällä kurssilla opit valmistamaan virkkaamalla kuvan Allium-korin.

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista

Vaihtoehtona voit toteuttaa Lilli-korin.

Aika to 29.4. klo 17-20

Hinta 37 € + materiaalit

Aikuisten kesäleiri

Aikuisille neljän päivän käsityöleiri kesällä.

Lisätietoja myöhemmin.

Aika: Ma-to 5.-8.7. klo 11-15

Hinta: 60 € + materiaalit