DEMO
FI/ SE
 
 
 

Parikkala

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taito-kursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taito-kursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Taitokurssien opetuspaikka on Parikkalan taitokeskus, Kirkkokatu 6, Parikkala.

Tiedustelut: puh. 040 6849 558  tai jaana.leskinen@taitoetelasuomi.fi


Pääset ilmoittautumaan kurssille klikkaamalla kurssin otsikkoa!

Kurssi: Räsymatto- ja soijakynttilät

Tule kurssillemme valmistamaan värikkäitä kynttilöitä syksyn pimeneviin iltoihin. 

Kynttilöiden valmistus on helppoa ja mukavaa puuhaa. Räsymaton iloinen ja värikäs tunnelma välittyy näissä kynttilöissä. Voit sekoittaa omat sävysi ja raidoittaa kynttilän haluamallasi tavalla. Valmistamme kynttilöitä valamalla. 

Tai voit valmistaa kynttilöitä vanhoihin kahvikuppeihin. Valitse mieluisia kuppeja, vaikka kierrätyskeskuksesta ja tule mukaan kuppikynttiläkurssille. Innostu kynttilän valmistamisesta, se onnistuu helposti kaikilta. Kuppikynttilät valetaan nimensä mukaisesti kahvikuppiin. Tuo mukanasi 4-6 kpl kuppeja, vanhat kahvikupit sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti.

Kurssillamme voit valmistaa useampia kynttilöitä, vaikka lahjaksi. Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Valmista kurssillamme käsitehdyt joululahjat mm. opettajalle, päiväkotiin tms. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ma 30.11. klo 17-20

Hinta: 31 € + materiaalit

Kurssi: Makramee sisustuksessa

Tule kurssillemme solmeilemaan seinätekstiili tai ovikoriste. Makrameen perussolmut tulevat tutuiksi ja pääset tutustumaan solmeilun saloihin. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista. Tule yksin tai ystävän kanssa ja innostu kanssamme koukuttavasta makrameetekniikasta.

Aika: To 26.11 klo 17-19.30

Hinta: 28 € +  materiaalit.