DEMO
FI/ SE
 
 
 

Parikkala

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taito-kursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taito-kursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Taitokurssien opetuspaikka on Parikkalan taitokeskus, Kirkkokatu 6, Parikkala.

Tiedustelut: puh. 040 6849 558  tai jaana.leskinen@taitoetelasuomi.fi


Pääset ilmoittautumaan kurssille klikkaamalla kurssin otsikkoa!

Kurssi: Makrameehyllyköt ja yrttikeinu

Kurssilla voit valmistaa joko makrameehyllykön tai yrttikeinun.

Yrttikeinun levyn maalaamme omaan sisutukseen sopivilla väreillä, rungosta lähtevät ripustusköydet punomme makrameetekniikalla. 

Lämminhenkiselle, pienelle puuhyllykölle löytyy varmasti tila jokaisesta kodista. Hyllyt yhdistää tai taustan elävöittää makrameepunonta.

Aika: Ma 14.9. ja to 17.9. klo 17-19.30

Hinta: 37 € + materiaalit

Kurssit: Pirtakangaspuilla kudontaa

Tutustumme pirtakangaspuilla kudontaan. Saat pirtakangaspuut käyttöösi koko kurssin ajaksi. Pirtakangaspuilla voit kutoa mm.huiveja, laukku- ja tyynykankaita.

Aika: To 1.10. klo 17-20, La 3.10. klo 10-14 ja ma 26.10. klo 17-19.15

Hinta: 56 € + materiaalitTekemisen iloa! Pyörre- ja Hyrrä-valaisin

Tämä kurssi on syksyn 2020 suosikkikurssimme! Kurssilla valmistat punomalla kattovalaisimen. Pyörre ja Hyrrä ovat kattovalaisimia, jotka luovat ympärilleen taianomaisen valon ja varjon leikin. Varjostimet punotaan valmiisiin kehikkoihin Raffia-paperinauhalla. Nauha on valmistettu 100 % kierrätettävästä puukuidusta. Se on litteää kuten paperinauha, mutta pehmeämpää, muistuttaen niintä. Tule kurssillemme opettelemaan tämän kauniisti valoa läpäisevän kattovalaisimen valmistus. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ma 12.10. klo 17.-18.30 ja To 15.10. klo 17-20
Hinta: 37 € + materiaalit

Kurssi: Sydän paperipilleistä

Tällä kurssilla valmistamme modernin himmelin paperipilleistä. Himmeli sopii moderniin sisustukseen, vaikka ympäri vuoden. Himmeli saa uudenlaisen sydämellisen muodon näistä paperipilleistä. Tule mukaan tämän rentouttavan himmelin tekoon. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ma 9.11 klo 17.00-19.15
Hinta: 28 € + materiaalit

Kurssi: Räsymatto- ja soijakynttilät

Tule kurssillemme valmistamaan värikkäitä kynttilöitä syksyn pimeneviin iltoihin. 

Kynttilöiden valmistus on helppoa ja mukavaa puuhaa. Räsymaton iloinen ja värikäs tunnelma välittyy näissä kynttilöissä. Voit sekoittaa omat sävysi ja raidoittaa kynttilän haluamallasi tavalla. Valmistamme kynttilöitä valamalla. 

Tai voit valmistaa kynttilöitä vanhoihin kahvikuppeihin. Valitse mieluisia kuppeja, vaikka kierrätyskeskuksesta ja tule mukaan kuppikynttiläkurssille. Innostu kynttilän valmistamisesta, se onnistuu helposti kaikilta. Kuppikynttilät valetaan nimensä mukaisesti kahvikuppiin. Tuo mukanasi 4-6 kpl kuppeja, vanhat kahvikupit sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti.

Kurssillamme voit valmistaa useampia kynttilöitä, vaikka lahjaksi. Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Valmista kurssillamme käsitehdyt joululahjat mm. opettajalle, päiväkotiin tms. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ma 30.11. klo 17-20

Hinta: 31 € + materiaalit