DEMO
FI/ SE
 
 
 

Oksaset ja niiden kaverit verkkonäyttely

Taito käsityö- ja muotoilukoulun lasten ryhmien verkkonäyttely, esillä kattaus OKSASET JA NIIDEN KAVERIT -tikkuhahmoista.

PIENET TEKIJÄT – HANKE
Pienet tekijät hankkeen aiheena oli taiteella vaikuttaminen, Käsityö- ja muotoilukoulu on ollut mukana hankkeessa yhdessä Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulun, Hämeenlinnan Aimokoulun ja Rovaniemen taidekoulun kanssa. Miten taiteella voidaan vaikuttaa?

Koulun yhteiseksi hanketehtäväksi alkusyksyyn 2021 valikoitui tikkuhahmo tehtävä Oksaset ja niiden kaverit, joka soveltui kaiken ikäisille oppilaille sekä lukuvuoden Hyvän tekijä -teemaamme. Valmiit Oksaset ja niiden kaverit vietiin ilahduttamaan ohikulkijoita eri paikkoihin.

Työn tekemineen vaiheet: ensin etsittiin metsästä monihaarainen oksa, jonka korkeus oli noin 30-50 cm korkea. Oksan haarojen pitäisi toimia jalkoina, joiden varassa hahmo seisoo. Oppilaat suunnittelivat hahmoille eri asentoja. Poistettiin ylimääräiset oksat ja kuoret maalattavasta kohdat ja halutessa Oksaset maalattiin sekä koristeltiin kävyillä, paperinaruilla ym. materiaaleista, jotka maatuvat luontoon.

Tutustu verkkonäyttelyymme oheisten kuvien kautta!

KLIKKAA KUVA AUKI NIIN NÄET SEN ISOMPANA!